#6 Blerim Džemaili

Dzemali'de, Pandev'de belli ki Napoli'de kampa falan katılmadılar ve uzun bir tatil gecirdiler, tıpkı Melo'nun 2.sezonunda oldugu gibi. Oynadıkca güc kazanacaklar, baska caresi yok. Tek gücsüz Dzemali degil tabi, takım bazında en ciddi sorunumuz Atletik acıdan yetersiz kalmamız.

Sol kanatta oynayınca oyuna daha çok giriyor. Ortasaha oynadığında resmen toptan kaçıyor. Saklanıyor. Sağdan gelen ataklarda mesela sola kaçıyor. Oraya saklanıyor ve oradan izliyor oyunu.
Top bu sefer onun tarafına gelince bu kez aksi yöne kaçıyor. Orada saklanmaya başlıyor.

Ha kanatta orijinal kanat oyuncusu olmadığı her halinden belli. Ama Prandelli Galatasaray'ında bu adamın solda oynaması ortada oynamasından daha iyi diyebiliyorsak gerisi siz düşünün.

B1_ocY5CEAA-GCx.jpg

diger maclarina göre daha iyi olsada bir yabanci futbolcu icin yetersiz

Böyle vasat bir oyuncu için Brumayı kesmek gerçekten çok saçma.Zaten sol bekte Balta var yeterince defansif birde önüne Dzemaili gelince sol kanat diye bir şey kalmıyor ortada.Ne bir kanattan orta ne bir top sürme hiç bir şey olmuyor.Sadece gereksiz bir defansif sertlik oluyor.Kanatlarda top süren ve orta açan oyuncular olmalı.Dzemaili gibi Mc'den evrilme ağır ve orta açamayan oyuncular değil.

supernaturaldeki castiele benzemiyo mu :ola

Sat sat sat. Bugünlerde sakat valla kafam rahat. Çekemiyorum ben artık bu adamı kaplumbağa gibi

5 Mn € veriyormuş Milan hemen gönderilsin , kapılarına kadar bırakılsın bir zahmet.

Pandev'i de alacaklarını istememesi karşılığında serbest bırakalım gidip nerede oynarsa oynasın topunu.

Edit : Ulan Pandev'i sanırım Parma , Fiorentina ve Torino istiyormuş acaba 3-5 bir şeyler koparamaz mıyız ? :D

Ben Dzemailinin faydalı maçlar cikaracağina inanıyorum pdelli yönetiminde ne oynadikki

5 Mn € veriyormuş Milan hemen gönderilsin , kapılarına kadar bırakılsın bir zahmet.

Pandev'i de alacaklarını istememesi karşılığında serbest bırakalım gidip nerede oynarsa oynasın topunu.

Edit : Ulan Pandev'i sanırım Parma , Fiorentina ve Torino istiyormuş acaba 3-5 bir şeyler koparamaz mıyız ? :D

Hiç düşünmeden üstüne rakiplere çiçek hediye edip satalım :D

Milan 5m euro ne güzel olur yahu.

Yalan haber oldugunu da düsünmüyorum.

Dzemali'yi kim neden bonservis versin ?? Medyanın taraftarı yemlemesi iste.

Milanin orta sahasi bizimkinden vasat.

Napoli de kendisini göstermis bir oyuncuyu istedikleri yalan oldugunu düsünmüyorum.

Bir de Alex verseler ne güzel olurdu ama onu yapacaklarini zannetmiyorum

Öyle olabilir. Alex Ujfalusi vari savunmayı mükemmel toparlar. Tabi kolay kolay bırakmazlar ama Savunmanın deneyimli, lider bir stopere ihtiyacı var. Chedjou ile daha fazla gidilmez bence.

Öyle olabilir. Alex Ujfalusi vari savunmayı mükemmel toparlar. Tabi kolay kolay bırakmazlar ama Savunmanın deneyimli, lider bir stopere ihtiyacı var. Chedjou ile daha fazla gidilmez bence.

Chedjou bu takıma çok şey verdi ancak bende daha fazla gidilmez diye düşünüyorum kar etmek suretiyle kendisini tekrar Ligue 1'e uğurlarsak ve güzel ayrılırsak iyi olur.

Hamza hoca ile birlikte umarım Dzemaili de toparlanır. Orta sahada oyunu çift yönlü oynayabilen en iyi oyuncumuz.

Kontenjan nedeniyle oynaması zor olan oyuncumuzdur , Bruma ve Telles oynasın bunu boşver.

Geri
Üst Alt