#6 Blerim Džemaili

son maçinda fena degildi

millan 5m euro ödemek istiyorsa derhal satilmali

Melo kendine çeki düzen vermezse, ensesinde biter Dzemaili.

Yabancı kontenjanı konusunda, sağ açığı yada beki sağlam olan bir takıma karşı asla Telles'i oynatmam, bütün defoları ortaya çıkıyor.

Bu sezon avrupa bitti artık nerde kullanabiliriz ki yedekte beklemesi için bence lüks sorun çıkmazsa gönderilebilir.
Pandev kesinlikle gönderilmeli yerine iyi bir forvet alınırsa takım şahlanir.

Ne oldu lan buna. Hic sesi solugu cikmiyor. Hala sakat mi, ne kadar sürecek sakatligi daha. Haber falan da görmedim ne zamandir.

2-3'e bakmadan satılmalı.

Aşı tutmadı. Bize uymadı.

çok yanlış dönemde geldi bize...eminim başarılı bir dönem de bize katkısı çok büyük olurdu.kötü oyuncu asla değil.

Takımda en sevdiğim adamlardan biri son maçlarda etkiliydi iyileşince yine formunu bulur orta sahayı toparlayacak bir isim en azından Melo kadar kart riski taşımıyor,bu kadroda kendine yer bulur diye düşünüyorum,Roma'daki mafya operasyonuna da adı karışmış bakalım bir şey çıkacak mı

Selçuktan ne artısı var bu adamın birde kontenjan harcıyoruz acilen şutlanmalı

Bu adam tam iyi oynamaya basladiginda sakatlandi.Karabuk macinda begenmistim.Dortmund macinda da fena degildi.

Riera gibi 2. senesinde faydali olabilir

Bir maç solda oynatmışdı onu prandelli.
Deli gibi koşmuş çok iyi oynamışdı herkes beğenmişdi yenmişdik sanırım o maçı...

Belli olmaz iyileşince Hamza hoca telles yerine hakanı oynatıp sağ kanada koyabilir deneyebilir

Faydalı bir oyuncu. Yeteri kadar şans bulamadı, tıpkı Pandev gibi. Daha 28 yaşında.

en gec sezon sonu gider bence kötü oyuncu demiyorum yoksa napoli gibi bir takimda senelerce oynayamazdi ama bizde olmadi sanki... gerci hala gec sayilmaz biraz daha sans tanimak lazim

Geri
Üst Alt