#6 Blerim Džemaili

Bence kötü değil. İşimize yarar tabi doğru yerde oynatılırsa.

I am the one who knocks!

Bos oyuncu. Düsünceleri ve oyun zekasi iyi, ama cok pasif. Bu yüzden faydali olacagini düsünmüyorum.

Kendini gösterebileceği sadece üç maç var. Gelecek kupa maçında hazır olmadığından oynamaz geriye iki kalıyor , o maçlarda da beğenilmez gönderilmeyi çalışılır ama kadroda yer bulabilecek bir oyuncu bence.

Nereye gönderiyoruz ya?Adamın 3 yıllık sözleşmesi var.Bırakın 2 milyon civarı parayı?

Kimbilir belki o da Hamza Hocayla coşar belli mi olur

Sony Xperia

Dzemaili dirençli adam,forma şansı verilirse kullanır diye düşünüyorum daha çok sorumluluk alması lazım solda oynadigi maçta çok iyiydi.İtalya'daki mafya soruşturmasında ismi geçiyordu oradan da bir şey cıkmaz umarım.

Cemaili 'deki en büyük eksik tıpkı pandev gibi kondisyonsuz ve çok ağır olması.. Yoksa dikine oynayan hücuma katılmayı sseven bir oyuncu.. Cemaili biraz seri olsa Melo-Çolak-Cemaili 3'lüsü gayet iyi olurdu

Kotu zamanda sakatlandi. Hamza'nin sistemine uyardi gibi geliyor bana ama simdi oynasa bile bu kadar zaman dogru duzgun antrenman bile yapmadan biraz zor hemen kendini gostermesi.

Bunun yerine aynı takımdan neden GÖKHAN İNLER alınmadığı araştırılmalıdır. İnler daha bize uygun bir transfer olacaktı,üstelik Türk pasaportu vardı oda Dzemaili gibi Napoli'de net oyuncu olarak düşünülmüyordu,rotasyon oyuncusu olmuş durumda.

Prandelli'nin de istemediği adamları bazı komisyoncu şerefsizlerin Dzemaili ve Pandev'i piyon olarak kullanıp menajer oyunlarıyla paraları cukkalamasından başka bir senaryo gözükmüyor. Vizyonlu başkan olarak tanımladığımız Aysal bunu bile farketmiyor yada farketmemezlik den geliyor.

Ali Dürüst ve ne kadar cıvık olarak tanımlasak da Albayrak'ın kulüpten uzaklaştırıp tamamen kendilerinin rahatça at koşturacağı düzene getirdikten sonra böyle transferlerin ve giden ciddi paraların haddi hesabı yok.

Dzemaili'ye gelirsek dinamik ortasaha da fark yaratabilir ancak Hamit,Selçuk gibi kağnı,Melo'nun da eski gücünden ve dinamizminden uzak olduğu ortasaha da bir şey yapamaz.

Son düzenleme:
Geldiği takımda aynı mevkide yerli bir adam varken 5+3'ü bile bile bunu almak REZALETTİR.

Geri
Üst Alt