#6 Blerim Džemaili

Bunun sakatligi nedir bilen var mi?

Adam aylardir top oynamiyor muamma bir sebepten dolayi.

Mali durum ortada bundan fazlasini alamiyoruz , bu yabanci siniri kaldirma karari cok zamansiz oldu

bende sunu diyorum, dzemali-pandev gibi vasat yabancılar gelecegine hic gelmesin.

hani neticede bu adamlara yüksek yıllıklar veriliyor, tutmayınca tüm maliyetleri bize patlyor.

zaten kulüpler bu yabancı sınırından büyük bir kazık yicek, 4-5 sene yediğimiz kazıklardan sonra ise Avrupa takımları gibi düsünmeye baslıcaz, kaliteli scoutlar alıp dünyanın cesitli liglerinden düsük fiyatlara oyuncular arıcaz.

zaten porto modelini örnek alabilirsek kazanırız, aksi halde cok kazık yeriz.

bende sunu diyorum, dzemali-pandev gibi vasat yabancılar gelecegine hic gelmesin.

hani neticede bu adamlara yüksek yıllıklar veriliyor, tutmayınca tüm maliyetleri bize patlyor.

zaten kulüpler bu yabancı sınırından büyük bir kazık yicek, 4-5 sene yediğimiz kazıklardan sonra ise Avrupa takımları gibi düsünmeye baslıcaz, kaliteli scoutlar alıp dünyanın cesitli liglerinden düsük fiyatlara oyuncular arıcaz.

zaten porto modelini örnek alabilirsek kazanırız, aksi halde cok kazık yeriz.
Bundan sonra daha dikkat ederler diye dusunuyorum zaten mali sorunun tek nedeni luzumsuz , ihtiyac disi transferler

14 kişilik yabancı kadrosunda alternatif olarak bulunabilir. Yaşlı bir oyuncu da değil. Fazla şans bulamadı. Kendini gösteremedi doğal olarak. Sınırın kalkması Dzemaili için bir şans. Kendini gösterir inşallah. Boş bir oyuncu değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeni yabancı kuralıyla seneye yararlanabiliriz.

Kötü degil, kullanmak lazim yeni kural ile.

Bence de kesinlikle kalmali Selçuk tan kötü oynayacak değil

ne kötüsü be ,gayet iyi futbolcu.arsenal deplasmanında ilk yarıda oynadığı oyun yeter.sadece doğru yerde oynatmalıyız.

Ben pek beğenmiyorum. Ikili mücadelerden kacan orta saha oyuncuları tutmuuorum o bölgede.
Toplu oyunda faydalı ola bilecek birisi kesinlikle ama.

Kontrati 2017 de bitiyor. yillik 2'400'000 euro aliyor.

Baska yere gitme ihtimali yok bence. Kontratin sonuna kadar bizimle kalacaktir.

Ne kadar da top class futbolcu olmasada, isvicre milli takiminda 36 kere oynamis adam kötü olamaz. Gelecek yil yabanci siniri kalktiginda faydasi görecegimizi umuyorum.

Aslan Statistic@AslanStatistic 7 sa.7 saat önce
Dzemaili: 3 ay Sonra bir oğlum olacak. Oğlumun ismini Galatasaray'a olan sevgimden dolayı Leo (Aslan) koyacağım.”

B6vQ5SwIYAESzUD.jpg:large

Çok şey beklediğim ama çok yanıldığım bir futbolcu oldu..
Melo'yu zorlayıp keser dedim Melo'nun çeyreği etmez..

oynatilmasi gerek , bence orta sahada duzelmis bir Galatasarayda basarili ola bilir

Geri
Üst Alt