#6 Blerim Džemaili

Melo ile hiç ikili oynadı mı bu adam? Ben hatırlamıyorum da. Iyi ikili olabilirler.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Fener derbisinde Melo-Selçuk'la beraber oynadı.Alves'den yediği tekme dışında katkı yapmadı.

Yok, ortasahada Selçuk yerine hiç oynadı mı diye soruyorum? Ortasahada Melo-Dzemaili-Sneijder üçlüsü yani.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

edit.
melo ile birlikte hiç ortada oynamadılar. ama selcuk melo cemal bılıkte oynasada cemal sol acıkta oynadı

Son düzenleme:
Hamza geldikten sonra Türkiye Kupası hariç 45 dakkadan fazla oynadığı resmi maç yok. :asd2:

Jose Rodriguez olmasa neyse ancak bu saatten sonra zor , yineden JPK , Bilal gibi isimlerden ziyade kendisi oynamalı bence.

Piyasası olan bir oyuncu ama muhtemelen bunun da üzerine para verip göndeririz. Adama kulüp bul diyerek başlı başına bırakırsan tabi ki, kulüp falan bulamaz. Sen tabiri caizse mal sahibisin. Malını satacaksın aga. Kendin kadro dışı bırakırsan, yüzüne bile bakmazsan, başka takımlar neden alsın ki?

Maaşını neredeyse biz ödüyoruz.Hiç yollamasak daha iyiydi.Hele de Melo gittikten sonra.

Planlama süper.

Önyargili Hamza bunun da hakkini yedi.

650 bin euro kar elde edecm diye dmc siz sezona giriyoz. eger adam alamıyorsan dursaydı jem den felan iyidir her turlu

ahhaha ulan sanki pişsin diye genç oyuncu gönderiyoruz anasını satayım. Maaşının %70ini karşılamak ne agua?

Kafalarına vur ekmeklerini al, ne kadar saf beyinsiz bir yönetim ya

Maaşın %70 ini karşıla, elindeki tek defansif ortasahayı kiraya gönder. Güzel valla. Bence bizim yönetimin arkasında kesin Aziz Yıldırım var. Bunlar akıl işi değil.

Hamza yatacak yerin yok Allah belanı verir inşaAllah ,,
sırada kim var ulan bıktıramadığın Sneijdermi !

Geri
Üst Alt