#6 Blerim Džemaili

bilal ve jemi transfer edip dzemaili yi göndermek(hemde maaşının büyük çoğunluğu bizim cebimizde çıkmaya devam edecek) APTALLIKTIR

Beyinsizler ya hayatimda boyle fiyasko islere imza atan beyinsiz gormedim . Ve bunlar Galatasaray'i yonetiyor saka gibi .

Hamza birazcık akıllı biri olup şu adamı kullansaydı en azından Jose-Dzemaili şeklinde bir ikili olabilirdi Selçuklada oynardı sonuçta çift yönlü bir oyuncu ve defansif yönüde kuvvetli.

Milan'a gol atmış

[VINE]exTMm95dP25[/VINE]

Son düzenleme:
Biz parasini ödüyoruz. Golünü italya'da atiyor ilginç.

Gitmesi değil de parasını verip bizde oynamaması sorun. Üstelik aynı paraya Jem oynuyor.

Kadıköy'deki Fener maçına Fener'e oynasana reis.Tek maç olsun ama

Ya yillardir deniyorum o macta hic tutmuyor bu taktik, sonunda hep kazaniyorum ;(;( Ama gece sezon Fener maclarinda bayagi ise yaradi, yanlis hatirlamiyorsam Fenere oynadigim 9 macin 7 tanesinde Fener puan kaybetti.

Tutmayan iki macin biri bizim Kadiköydeki maci ve digeri de Besiktas denen o eziklere karsi 90 arti 2 de kazandiklari mac.

Adamin parasini ödüyoruz ama faydalanmiyoruz kiralik yolluyoruz. Bu kerizligi bizden baska yapacak bir kulüp var mi bu dünyada?

Jem denen o vitaminsizi alacagina bunu takimda tutsaydin ölürmüydün Hamza? Ama pardon unuttum sen bu adami IBB macinda SILDIN kafandan. Nasil olsa o macin günah kecisi bu hem de yabanci.

Al sana yollamak icin iki tane neden, Allahin capsizi.

Milan degilde hocasi berbat baccayi yedek birakmis takimin yarisi bacca

Cemali de selcugun yerine oynuyor oyun kurucu pas istasyonu adam selcuk bilal varken forma bulamazdi iyi oynasin bari de satalim

Inter herhalde güle oynaya sampiyon olur rakiplere bakarsak.

Galatasaray'da bu sezon en az 20 maça çıkardı.

Geri
Üst Alt