#6 Blerim Džemaili

Galatasaray'da bu sezon en az 20 maça çıkardı.

Birseyi unuttun..

80401.jpg

Bu adam sakatlanmadan önceki maçında süper oynadı, o zamandan sonra ne oldu hiç fikrim yok. Tek tük oynadığı Türkiye Kupası maçlarından sonra karar verilecek bir maç grafiği çizemedi. Biraz daha denenmesi gerekirdi oysa. Hem de Melo'nun yokluğunda belki ortasahamızda gereken sertliği sağlayabilirdi. 3'lü ortasahada gerçekten iş yapabilirdi.

İddaa da maça oynadığım için 55. Dakikaya kadar izledim. Adam bizde şuan rahat ilk 11 çıkardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Basimizdaki futbol profesörüne selam olsun. Jem Karacan,Bilal gibi adamlar oynuyor bu 600 bin euro ugruna gönderiliyor. Ben tüküreyim böyle ise.

Parasını biz vetecektik madem kalsaydı.
Şimdi libero açtımıza azda olsa çare olurdu.
Jose 'nin performansı da baya artardı.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Tapatalk'da Bu konudan bildirim gelip duruyor nasıl kapatabilirim?

Rodriguez-Xhemaili orta sahası çok iyi iş yapabilirdi.

Emrah biz sövemiyoruz malum ceza riski var. Dükkanın sahibi olarak Hamza'ya sallasana 2 tane :)

Sövsem söverim ama sizden kurallara uymanızı beklerken benim uymamam etik olmaz pek. Hamza sınırları çok zorladığı için mutlaka söveceğim bir maçtan sonra ama cezamı çekeceğim :D

-Tapatalk-

Hayır adam bir de oğlunun adını Aslan koymuştu , yazık oldu.

Bi yerlerimi yırttım bu adam oynasın diye geçen sene. Tam alıştı iyi oynamaya başladı sakatlandı döndü ama gene biz Selcuk u kesemedik. Bu sene ilaç olabilirdi bize.

Son düzenleme:
boş topçu

şunu gol attı diye topçu zannedenler GS düşmanıdır

Geri
Üst Alt