#6 Blerim Džemaili

boş topçu

şunu gol attı diye topçu zannedenler GS düşmanıdır

Meloyu yolladığın gün kadroda kötü olsa da tek alternatifi olan Dzemaliyi maaşının da %70 ini ödemeye devam edip sıfır TL ye kiraya verenler GS ın dostu mu peki ?

Dzemali GS için yetersiz bir ön liberodur, doğrudur ama Meloyu yolladığın gün bunu ancak para karşılığı yollarsan anlamı olabilir. Ama sen parasını hala ödemeye devam edip yolluyorsan GS başkanlığı koltuğunda oturmamalısın. Kevinin parasını ödüyoruz kullanamıyoruz, Dzemalinin parasını ödüyoruz kullanamıyoruz, 2 yılda ing. 2.liginde toplam 15 maça çıkabilmiş Jemi alıyoruz imza parası vererek ama çapsızlığından kullanamıyoruz, Bilali maaşının 2 katına transfer ediyoruz kullanamıyoruz, Sabriye %60 zam yapıyoruz yerine devşirme Denayeri sağ bek oynatıyoruz!!!

Ama ffp varmış Dursunumuz bizi kurtaracakmış ???? :(

Meloyu yolladığın gün kadroda kötü olsa da tek alternatifi olan Dzemaliyi maaşının da %70 ini ödemeye devam edip sıfır TL ye kiraya verenler GS ın dostu mu peki ?

Dzemali GS için yetersiz bir ön liberodur, doğrudur ama Meloyu yolladığın gün bunu ancak para karşılığı yollarsan anlamı olabilir. Ama sen parasını hala ödemeye devam edip yolluyorsan GS başkanlığı koltuğunda oturmamalısın. Kevinin parasını ödüyoruz kullanamıyoruz, Dzemalinin parasını ödüyoruz kullanamıyoruz, 2 yılda ing. 2.liginde toplam 15 maça çıkabilmiş Jemi alıyoruz imza parası vererek ama çapsızlığından kullanamıyoruz, Bilali maaşının 2 katına transfer ediyoruz kullanamıyoruz, Sabriye %60 zam yapıyoruz yerine devşirme Denayeri sağ bek oynatıyoruz!!!

Ama ffp varmış Dursunumuz bizi kurtaracakmış ???? :(

thx

ben de bunu demiştim

good day

Bence ırkçıoğlu adamın adındaki X harfine ayar oldu, ondan denemeden istemiyorum ben bunu ayağı çekti

xhemaili sadece 2 iyi maç oynadigini biliyorum

10 kisilik manisaya karsi

karabükspora karsi

diger maçlarda pek fark yaratmadi

Napoliden Jorginho veya Inler filan alinsaydi keske eminim ki 2si Xhemaldan daha katki saglardi

He JPK ve Bilaldan daha iyi mi iyiydir tabi bu sezon kullanabilirmiydik evet yapabilirdik ama kazik oldugu degistirmiyor

Uzun süre sakatlık yaşadı bizdeyken.fiziksel bir problemi olabilir.bence güçlü bir oyuncu değildi.bu olsaydı belki José oynamayacaktı,boşuna bel bağlayacaktık.

Kalsaydı herkes kadroya yazıyor olurdu kendisini. Bu adam hala neden formdayken kesik yedi anlam veremiyorum. Hiçbir zamanda veremiyecegim.

Kalsaydi faydalanırdık.

Kalsaydı herkes kadroya yazıyor olurdu kendisini. Bu adam hala neden formdayken kesik yedi anlam veremiyorum. Hiçbir zamanda veremiyecegim.

Kalsaydi faydalanırdık.

Yerli çetecileri göndermeden böyle oyunculardan verim alamazsın. Bu onursuzlar yüzünden Sneijder ve Muslera'da kaçar gider demedi demeyin

selçuk ve hamit pislikleri yüzünden gönderildi.
sakat hamit orta sahanın bankosu ya o bakımdan ..

Geçen maçta kırmızı kart yemiş.

ah cemalım ah sen olsaydın keske

Bilal in önünü açmak için gönderildiğine inanıyorum.

Dzemaili kim ki arkadas, ruh hastasi herif son gün Melo'yu gönderdi Bilal'e yer acmak icin. Daha ötesi var mi.

Katılıyorum MElo bile Birlo için gönderildi adam orta sahanın can alıcı yerinde topu kaptırıyo pozisyon yiyoruz ve bunu sürekli yapıyo
Hayır baskı altında bir şey denersin kaptırırsın yine eyvallah ama bu önü boş halı saha pası atmaya çalışıyor 40 m ilerdeki adamamıza topu atmak için dibine giriyor inene kadar rakip geliyor zaten yerden oynasa o topu çok rahat yani aynı hatayla Astana maçında gol yedirdi bu maçta yanılmıyorsam 2 kez kaptırdı aynı şekil değerlendiremediler hani insan biraz ders alır biri uyarır filan yok halı sahada oynuyor sanki.

Bir pozisyon vardi , Sneijder topun pesinden mi kosuyordu yoksa top onda miydi tam hatirlamiyoruma ama Birlo orada direktifler veriyordu arkadaslarinal.

Tam bir maestro.

Hayır baskı altında bir şey denersin kaptırırsın yine eyvallah ama bu önü boş halı saha pası atmaya çalışıyor 40 m ilerdeki adamamıza topu atmak için dibine giriyor inene kadar rakip geliyor zaten yerden oynasa o topu çok rahat yani aynı hatayla Astana maçında gol yedirdi bu maçta yanılmıyorsam 2 kez kaptırdı aynı şekil değerlendiremediler hani insan biraz ders alır biri uyarır filan yok halı sahada oynuyor sanki.
evet zaten hiç koşmuyo 60dan sonra bitikleri oynuyo ama Hamza süper Birloyu oyundan çıkarmıyo melo da dibine girerdi ama sürekli değil yerinde ayrıca o hırsı göremedim ne selçukta he bilalde.bize ciğersiz oyuncu lazım teknik melonun yarısı bile olsa fark yaratır

Geri
Üst Alt