#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Adam sadece işini yapıyor yahu ekstrası yok adamın sadece işini yapıyor. Süslü futbol oynamıyor diye yerin dibine soktunuz adamı..

Çok istekliydi. İyi toplar çaldı. İyi paslar dağıttı. Ama bu uzun top sevdasından vazgeçmesi lazım. Ver yanındakine ne uğraşıyorsun.

1 defa denedi olmadı. Daha sonra bu fantaziden vazgeçti. İyi de oldu. Kısacası, Melo'nun sağlam bir alternatiği olduğunu gösterdi.

Fener´de Emre´nin arkasinda böyle bi oyuncu olsa millet kafayi yerdi :).

Yok abi o zamanda beğenmezlerdi bizim taraftarımız yedek ön libero adamından, 3 adam geçsin 5 adam arasından no look pas atsın sezonda 10 golü olsun falan istiyo sanırım..

En beğendiğim adamlardan biriydi bugün. Çok yerinde müdahaleler yaptı, ileriye doğru da güzel paslar verdi.

Yok abi o zamanda beğenmezlerdi bizim taraftarımız yedek ön libero adamından, 3 adam geçsin 5 adam arasından no look pas atsın sezonda 10 golü olsun falan istiyo sanırım..

Bizim taraftar rakiplerin bütün oyuncularini begeniyor,sen ne diyorsun Mertcan Kardes :D.

Görevini yaptı.Uzun topları çok iyi atıyor bu arada.

Ben çok beğendim. Ama oynadığı mevki de alternatif çok, sürekli oynasa gelişimi daha da hız kazanırdı. Hangi sistemle oynarsak oynayalım, maalesef bu adam en son tercih edilen oyuncu olarak kalacak sanırım.

Ben çok beğendim. Ama oynadığı mevki de alternatif çok, sürekli oynasa gelişimi daha da hız kazanırdı. Hangi sistemle oynarsak oynayalım, maalesef bu adam en son tercih edilen oyuncu olarak kalacak sanırım.

Melo olduğu sürece öyle zaten yedekte beklesin bu tarz bi adam bizim için daha iyi bence :)

Ben hiç beğenmedim.Acayip ağır tekniği yetersiz gücü yetersiz.Bizim ayarımızda bi takım için iyi bir yedek bile değil.Kusura bakmasın

Performansı kabul edilebilir. Ne çok iyi ne çok kötü. İyi bir yedek.

Biraz üstüne düşülürse yeni Mehmet Topal'ımız olabilir..

tipik alman oyuncusu biraz klasik oldu ama gercekten öyle. sorumluluk almaz sadece görevini yapar.

Bu adamı sahada canlı izleyenlerin yorumlarını alabilir miyim?

ayrica bedavaya daha iyisini bulamazdik zaten unutmayin adam bedavaya geldi. :D

Ceyhun Gülselam = Sergio Busquets :D

Geri
Üst Alt