#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam | Kayserispor'da Kiralık

Süper Ligin 2.Yarısında,Toplam Pas;

1 Selçuk (Gs) 835

2 Kuyt (Fb) 610

3 Meireles (Fb) 592

4 Adem (Ela) 582

5 Fernandes (Bjk) 569

6 Batalla (Bur) 556

7 Belluschi (Bur) 554

8 Riveros (Kay) 545

9 Sane (Ela) 539

10 CEYHUN (Gs) 536

Bence seneye kaliteli bir yedek olur.

536'nın 535'i yana ve geriye.

Hic sans vermedik Ceyhun´a. Biraz agir oldugu icin mi anlamadim, ama Yekta´ya verilen sans ona da verilebilirdi.

Gecen Sivas macinda izledim, cok kötü. 1. lig topcusu degil kesinlikle.

sercan la beraber takasta vermemiz gereken oyuncu

Büyük ihtimalle Alper takasında bizim vermeye çalıştımız adam.

Dün Kasımpaşa maçında asistin asistini yaptı sanırım yanlış görmediysem.Bu adamı beğeniyorum.Melo'nun tek yedeği şu anda.Bence kalmalı.

Dün Kasımpaşa maçında asistin asistini yaptı sanırım yanlış görmediysem.Bu adamı beğeniyorum.Melo'nun tek yedeği şu anda.Bence kalmalı.

yerine bayern'deki emre can'ı alsak ya da kiralasak bence daha iyi olur. olmadı gökhan inler melo rotasyonu oluşturalım:b5:

Tek yönlü oyuncu, fatih terim'in hic sevmedigi oyuncu tipi, hic oynatmadi zaten. Kiralik bile gönderilmez direk bonservisiyle veya takasla gönderilir

yerine bayern'deki emre can'ı alsak ya da kiralasak bence daha iyi olur. olmadı gökhan inler melo rotasyonu oluşturalım:b5:

Gökhan İnler'le Melo ikisi birden bizde olursa seneye gitsin ama biri olacaksa kalsın yedek olarak.Emre Can için uğraşmayalım hazırı var elimizde.

Gökhan İnler'le Melo ikisi birden bizde olursa seneye gitsin ama biri olacaksa kalsın yedek olarak.Emre Can için uğraşmayalım hazırı var elimizde.

emra can'ın hazırı olarak ceyhun'u gösterdiysen pek haklı değilsin benim fikrimce. emre can'ı çok izleme fırsatı bulamadık bayern'de bu sene ama ceyhun'a göre çok atletik ve daha iyi tekniğe sahip bir oyuncu. ayrıca fiziğinin de ceyhun'dan kalır yanı yok.

melo ise kast ettiğin tabiki de öyle ben zati melo'nun yedeği olarak düşündüm direk melo'nun yerine yazılmaz emre can.

Yerine Emre Can çok iyi olur açıkcası.

Hem Melo'nun da önünde ki yıllar malum , yavaştan Emre Can'a bırakmaya başlar , Emre Can , Melo'dan bir şeyler kapabilir. Denenmeli bence.

Ceyhun'a gelecek olursak gönderilmeli , bana nedense Mehmet Topal'ı hatırlatıyor , tek yönlü , hemen hemen sıfır ofansif organizasyon , ileriye doğru tek bir anlamlı pas dahi yok.

emra can'ın hazırı olarak ceyhun'u gösterdiysen pek haklı değilsin benim fikrimce. emre can'ı çok izleme fırsatı bulamadık bayern'de bu sene ama ceyhun'a göre çok atletik ve daha iyi tekniğe sahip bir oyuncu. ayrıca fiziğinin de ceyhun'dan kalır yanı yok.

melo ise kast ettiğin tabiki de öyle ben zati melo'nun yedeği olarak düşündüm direk melo'nun yerine yazılmaz emre can.

Aynen önce yedekliğini yapar , hem bizde bir görürüz kumaşı nasıl , sonra baktık potansiyel var , Melo verir yavaştan odunu :)

Ben potansiyeli yüksek olmayan bir oyuncunun Bayern'in as takımına kadar yükseleceğini hiç ama hiç sanmıyorum , Emre'den beklentim büyük :)

Emre Can'ı hiç izlemedim.Bonservis,kiralık ücreti falan uğraşmayalım diye dedim.

Emre Can'ı hiç izlemedim.Bonservis,kiralık ücreti falan uğraşmayalım diye dedim.

ben bu sene iki maçta izledim. ceyhun'dan çok daha atletik bir kere, tekniği de gayet iyi. yani 2-3 seneye melo olacak bir oyuncu bana kalırsa hem de türk kontenjanında. bu sene bu transfer yapılsa ben çok mutlu olurum şahsen.

Aynen önce yedekliğini yapar , hem bizde bir görürüz kumaşı nasıl , sonra baktık potansiyel var , Melo verir yavaştan odunu :)

Ben potansiyeli yüksek olmayan bir oyuncunun Bayern'in as takımına kadar yükseleceğini hiç ama hiç sanmıyorum , Emre'den beklentim büyük :)

yüzde yüz şu bayern kadrosunda kendine yer bulması bile ne kadar potansiyelli olduğunun kanıtı. 94lü bu oyuncu. çok önemli bir transfer olur. hızı da gayet iyi. 2-3 sene sonra melo kadar değerli olacaktır kesinlikle alınmalı bir şekilde. üstelik melo gitse de gitmese de oraya bir oyuncu alıncak dedi başkan ve hoca. alın işte bunu.

yüzde yüz şu bayern kadrosunda kendine yer bulması bile ne kadar potansiyelli olduğunun kanıtı. 94lü bu oyuncu. çok önemli bir transfer olur. hızı da gayet iyi. 2-3 sene sonra melo kadar değerli olacaktır kesinlikle alınmalı bir şekilde. üstelik melo gitse de gitmese de oraya bir oyuncu alıncak dedi başkan ve hoca. alın işte bunu.

Hocam yanlış anlaşılmasın , Başkan onu derken Alper'i kastetti. Yani şu ortasahayı oluşturacak ;

Alper - Melo - Selçuk

Sneijder​

Ama Ceyhun'un yerine de Emre Can süper olur buda ayrı :)

Hocam yanlış anlaşılmasın , Başkan onu derken Alper'i kastetti. Yani şu ortasahayı oluşturacak ;

Alper - Melo - Selçuk

Sneijder​

defansif orta saha dedi diye okumuştum ama sadece orta saha dedilerse alper de olabilir. ama hani melo gitse de gitmese de dedikleri için ben sanki direkt melo'nun yerine alacaklar gibi düşündüm.

kayseri onun icin yeterince guzel bir kulup

Geri
Üst Alt