#6 Ceyhun Gülselam

Biraz daha çevik olsa keşke. Koşarken futbolcu gibi değilde 2.30 luk basketbolcular gibi koşuyor.

İlk yarı girdiginde ilk başta çok çekingendi Arsenal maçında. En yakınındaki adama direk veriyordu topu. 2. yarı kendine daha güvenli oynayınca gerçekten iyi oynadı. Hiç umudum yoktu Ceyhun'dan geldiginden beri valla ama bu maçta begendim. Kestigi toplar, dikine oynaması, biz atak yaparken seken topları toplaması gözüme çarptı.

Ceyhunu, böyle devam ederse yabancı sınırından dolayı sıklıkla kadroda görürüz bence.

Ceyhun, Trabzonspor'da oynarken fena bir oyuncu degildi aslinda. Bizdeki performansi kotu izlenim birakti bir cogumuzda. Ama son kamp doneminde oldukca toparlanmis olarak gordum.

Bu cizgide devam ettigi takdirde, Engin,Selcuk,Sneijder gibi ofansif oyunda etkili orta saha oyuncularinin arkasinda Melo yerine toparlayici oyuncu olarak bizi lig'de yabanci sikintisindan kurtaracak isim olabilir.

Supriz fuze gibi sutlari vardi eskiden.

Dün Arsenal maçının 2. yarısında maçın gizli kahramanlarından biriydi. Bu sezon mutlaka Fatih hoca faydalanacaktır Ceyhun'dan.

Efsane top oynadı.Bazı zamanlar "lan bu Ceyhun mu?" diye sorasım geldi umarım devamını getirir.

Ceyhun zaten iyi bir oyuncuydu ben neden taraftar bu kadar istemiyor diye düşünüyordum ki kendini hemen attı bence Emre Can'ın da alınmamasıyla ilk 18'e :)

Ceyhun kesinlikle ligde ve kupada Melo'nun arkasında iş yapar tek sıkıntı belirlediğimiz 18-20 kişilik as ve rotasyon kadromuzu formda tutmak , eğer bunu halledebilirsek bu sezon hiç bir sıkıntı olmaz :)

Ceyhuna şans verilsin Mehmet Topal kadar oynamazsa ben de birşey bilmiyorum

Ceyhun zaten iyi bir oyuncuydu ben neden taraftar bu kadar istemiyor diye düşünüyordum ki kendini hemen attı bence Emre Can'ın da alınmamasıyla ilk 18'e :)

Ceyhun kesinlikle ligde ve kupada Melo'nun arkasında iş yapar tek sıkıntı belirlediğimiz 18-20 kişilik as ve rotasyon kadromuzu formda tutmak , eğer bunu halledebilirsek bu sezon hiç bir sıkıntı olmaz :)

Tek sorunu şahsi fikrim biraz yavaş ,YOKSA fiziği oyun kabiliyeti,gösterissiz oyun stili çok iyi

Geçen sezon kalastan farkı yoktu. Takımdan gitsin, A2'de oynasın filan dedim. Şimdiye kadar ki hazırlık maçlarında bana laflarımı yedirdi.

idare etti ama daha iyileri gerekir bize. yokluktan kadroda kaldi bu sene, iyi niyetli.

Necati'nin boş kaldığı pozisyon dışında sırıtmadı. Takımda kalması iyi oldu.

Melo'yu at öne Selçuk'un yanına, arkada Ceyhun'la başla 11'de bi maçta.

Hiç sırıtmadı valla. Kendini hazır tuttuğu her halinden belli.

Geri
Üst Alt