#6 Ceyhun Gülselam

melonun yokluğunda üzerine düşen görevi yapacaktır..güveniyorum ceyhun'a.

Yav sen daha 1.5 ay önce acil takımdan gönderilmeli demiyormuydun Ceyhun'a ? Yoksa fikirlerin mi değişti aslanım filan :asd:. Bence arasıra oynamalı fena bir görüntü vermiyor hatta bazı zorlu maçlarda Melo ile beraber oynayıp Melo'nun kafası daha rahat oynamasını sağlayabilir. Melo'nun böylelikle defansif yükü azalır ve ofansif anlamda bilinen kalitesini gösterir.

Fazla düz bir oyuncu olsa bile mevcut kadroda maalesef daha iyisi yok.

Ceyhun kendine iyi bakan bir profesyonel gibime geldi, boyu posu yerinde ve oynarsa daha derli toplu bir orta saha olur.

Melo yokken Ceyhun'u tercih eder muhtemelen.

Açılan kontenjan Riera için kullanılmalı bence.

Bu hafta kendisini sahada göremk istiyorum...Sonunda formaya çok yaklaştı kendiini göstersin Melonun yokluğunda ben hazırım mesajı versin...

Melo'nun yokluğunda yine bu adam oynamazsa, yok artık....... Ali Sami moduna geçicem yani.

Yazik ediyor kendine.Ilk 11 oynayabilecegi bir takima gitmeli,demek o da bu durumdan memnun olmali ki gitmiyor baska takima.

Melo'nun yerine Encin, Encin'in yerine de EmreÇ oynar. Bizdeki sistemsizliği de ortaya koyan bir durum aslında. Bir adam sakat veya cezalıysa onun mevkisindeki yedek oynar. Ama biz sürekli icat üretip bütün taşları oynatıyoruz. Hamit, Engin, EmreÇ.. Bir maçta da bu adam oynasın, normalinde olması gerektiği gibi.

Gökhan Zan'ın yerine Ceyhun girmeliydi BJK maçında. Neyse umarım haftaya ilk onbirde olur, haketmişti hazırlık maçındaki performansıyla.

Çok iyi topçu,fırsat ayağına geldi,güvenim tam,Allah utandırmasın..

ceyhun birde 30-35 metreden bir gol atsada kazansak keşke şu cocugu

Geri
Üst Alt