#6 Ceyhun Gülselam

Şerafettin senin hesabı başkası mı kullanıyor? Sen böyle bir adam değildin, aşırı kavgacı, gıcık, her şeye ters giden tuhaf bir adam oldun.

Provokasyon yapan sensin. Forum yöneticisi olduğun için sana yazdıklarım için dikkat etme gibi bir ihtiyacım filan yok. Normal üye yönetici ayrımı filan yapmam. Herkes benim için eşit.

Ulan ne provokasyonu, her cümlenin altına eğitim şart yazan milletle dalga geçen sensin ben provokasyon yapıyormuşum. Yönetici olmama gerek yok, üyeye yazsan bile dikkat edeceksin yazdığına. Şaka mısınız nesiniz be illallah geldi artık.

Maci 1dk dan beri izliyorum ve hic begenmedim. Top kapmiyor, pres yamiyor, top kontrolü iyi degil, yani basindaki adama pas atmakta zorluk cekiyor ve cok yavas oyuncu. Ciddi soruyorum, bunun nesini begeniyorsunuz ?

Adama durduk yerde bir yeriniz kalktı diyip, sonra lanlu lunlu konuşma demek :D

Şerafettin'in hesabı kullandığına inanmıyorum, hesap paylaşımı söz konusu olabilir ancak.

Bugun kusursuzdu insallah boyle devam eder

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugün Galatasaray'a geldigi beri en iyi oynadigi maçi oynadi.

Umarim böyle devam eder.

Bugün baya iyidi, ilk defa Ceyhun'u övüyorum galiba :)

Şerafettin senin hesabı başkası mı kullanıyor? Sen böyle bir adam değildin, aşırı kavgacı, gıcık, her şeye ters giden tuhaf bir adam oldun.

Her cümlemin arkasındayım. Doğruları söylemem gıcık, kavgacı ve ters gelebilir ama değiştiremem ruh halim böyle bu aralar. Herşeyin daha iyi olmasını istiyorum, göz göre göre yapılan hataları ve benim mantığıma ters düşen yorumları içime sindiremiyorum. Ne yapayım

Saçma pas hataları yapmasa iyi olacak. Bugün iyiydi ama yine çok kötü paslar attı.

Geri
Üst Alt