Süleyman Sert
Parçalı Üye
- 7 Haziran 2009
- 3.375
- 0
- 286
Mancini nin bu kadar Ceyhun u oynatacağını sanmıyordum, Ceyhun un bu kadar iyi oynayacağını da ummuyordum, ve umarım daha da iyi olsun Ceyhun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mancini'nin sevgilisi diye dalga geçen lavuklar vardı kapak olsun.
m.topal
Az önce 2 ay önceki mesajlara falan baktımda ceyhuna neler neler demişler yok amatör küme futbolcusu işte kazma kürek gibi laflar etmişler şimdide topaldan iyi diyenler var forumdaki çoğu kişinin futboldan
anlamadığına kanaat getirdim.Aslında ülkenin genel sorunu bu herkes herşeyi bildiğini zannediyor ama yarısından çoğu boş konuşuyor.
Bayern Münih altyapılı bir adam. Takımda altyapısı en sağlam oyuncu en azından kağıt üzerinde
Son mesajlarda ben Topal'dan iyi olduğu bahsettim.Şahsen ben öyle kazma ve yahut amatör küme topçusu olduğunu ima etmedim.İma edenlerin eski yorumlarıyla yeni yorumlarını karşılaştır öyle yaz bundan sonra.
Senin üstüne alınma gerek yok kardeşim çünkü eski mesajlara bakarak o örneği verdim sadece tabii sen önceden ceyhuna kazma demediysen sorun yok yani![]()
Haydar abi sakin
Sakinim kardeşim sinirlimi gözüküyorum![]()
Evet bence biran önce klavyeni bırakıp yatmalisin bugün çok sınırlı gördüm seni
Benimi takip ediyorsun.Foruma giripte sinirlenmemek eldemi peygamber sabrı lazım adama vallahi.
Bayern münihin opsiyonu mu varmış?