#6 Ceyhun Gülselam

Mancini nin bu kadar Ceyhun u oynatacağını sanmıyordum, Ceyhun un bu kadar iyi oynayacağını da ummuyordum, ve umarım daha da iyi olsun Ceyhun.

Bayern Münih altyapılı bir adam. Takımda altyapısı en sağlam oyuncu en azından kağıt üzerinde

Cok iyi insallah boyle devam Eder

Cok da karakterli biri

Masallah nazar degmesin

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Bence Topal'dan çok daha iyi bir oyuncu.Topal iyi bir atlet ama senelerdir kendini geliştirmedi teknik hak getire.Uzun pas yok yan pas yok dikine pas yok yan pas geri pas al ver.

Ceyhun'un tekniği sağlam ama asıl pozisyon bilgisi çok yüksek bir oyuncu.Savunmada mükemmel işler yapıyor.Umarım bu performansı devam eder...

Mancinin sevgilisi prensi jokeri.. Yalan değil.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Az önce 2 ay önceki mesajlara falan baktımda ceyhuna neler neler demişler yok amatör küme futbolcusu işte kazma kürek gibi laflar etmişler şimdide topaldan iyi diyenler var forumdaki çoğu kişinin futboldan

anlamadığına kanaat getirdim.Aslında ülkenin genel sorunu bu herkes herşeyi bildiğini zannediyor ama yarısından çoğu boş konuşuyor.

Az önce 2 ay önceki mesajlara falan baktımda ceyhuna neler neler demişler yok amatör küme futbolcusu işte kazma kürek gibi laflar etmişler şimdide topaldan iyi diyenler var forumdaki çoğu kişinin futboldan

anlamadığına kanaat getirdim.Aslında ülkenin genel sorunu bu herkes herşeyi bildiğini zannediyor ama yarısından çoğu boş konuşuyor.

Son mesajlarda ben Topal'dan iyi olduğu bahsettim.Şahsen ben öyle kazma ve yahut amatör küme topçusu olduğunu ima etmedim.İma edenlerin eski yorumlarıyla yeni yorumlarını karşılaştır öyle yaz bundan sonra.

Son mesajlarda ben Topal'dan iyi olduğu bahsettim.Şahsen ben öyle kazma ve yahut amatör küme topçusu olduğunu ima etmedim.İma edenlerin eski yorumlarıyla yeni yorumlarını karşılaştır öyle yaz bundan sonra.

Senin üstüne alınma gerek yok kardeşim çünkü eski mesajlara bakarak o örneği verdim sadece tabii sen önceden ceyhuna kazma demediysen sorun yok yani:)

Geri
Üst Alt