#6 Ceyhun Gülselam

Basit oynadığı sürece zararı pek yok. Ama başından büyük işlere girince saçmalıyor.

Gerekeni yap, çekil kenara. Fazlasını isteyen yok senden.

6300 metre kosmus 2. Yelta 5700 tam bir gorev adami reis

Melo ondan cok az kosmasina ragmen daha cok kapti, daha cok top kesti. Ne gorev adami ya? Buda moda olmus burda 'gorev adami'. Adamin bu mac 5 pas hatasi, 2 kotu pas dolayi kaptirdigimiz topu ve 3 gereksiz uzaktan sutu vardi. Toplam 7 kere karsi takima bedava top vermis ve 3 sutundan 2 sini onemli pozisyondayken (pas verme imkanlari acisindan) bencil kullanmasindan harcanmis imkanlarimiz varken, bir kaptigi topu dusunebiliyorum. Yemeyin beni, adam gorev adamiymis. Sen oraya herhangi bir oyuncuyu koy, en az Ceyhun kadar bir iki top keser ve en en kotu macinda bile bu kadar top kayip etmez.

Tipi Yaya Toure oldugundan adam Yaya Toure muhammelesi gormeye baslamis okuyorumda. Bir fizigi benzer. Gerisi farkli dunyalar.

Melo ondan cok az kosmasina ragmen daha cok kapti, daha cok top kesti. Ne gorev adami ya? Buda moda olmus burda 'gorev adami'. Adamin bu mac 5 pas hatasi, 2 kotu pas dolayi kaptirdigimiz topu ve 3 gereksiz uzaktan sutu vardi. Toplam 7 kere karsi takima bedava top vermis ve 3 sutundan 2 sini onemli pozisyondayken (pas verme imkanlari acisindan) bencil kullanmasindan harcanmis imkanlarimiz varken, bir kaptigi topu dusunebiliyorum. Yemeyin beni, adam gorev adamiymis. Sen oraya herhangi bir oyuncuyu koy, en az Ceyhun kadar bir iki top keser ve en en kotu macinda bile bu kadar top kayip etmez.

Tipi Yaya Toure oldugundan adam Yaya Toure muhammelesi gormeye baslamis okuyorumda. Bir fizigi benzer. Gerisi farkli dunyalar.

Birader sen tamamen onyargili izlemissin zaten maci . Ceyhun'un istatistiklerini tutmussun .

Sana ne desem anlasamayiz

Birader sen tamamen onyargili izlemissin zaten maci . Ceyhun'un istatistiklerini tutmussun .

Istersen birde sen benim gibi Ceyhun'a dikkat ette benim anlattiklarimi gor. Ilk defa gormuyoruz biz bunlari. Ve burda herkez kafadan salladigi icin, saydim. Kanit olarak. Yoksa izlemeyen adama Yaya Toure diye yutturuyorlar.

Defansif orta saha oyuncu icin 7 (5 direkt, 2 indirekt) pas hatasi olan, uzaktan golu olmamasina ragmen 3 kere baska takim oyunculari iyi pozisyondayken kendi sansini deneyen ve ortada olmayan top calma kabiliyetiyle oynayan bir oyuncunun performansi VE kalitesi tartisilir. Ve aslinda o bile yanlis...Ceyhun seviyesindeki oyuncu ancak ve ancak bizim 14./15. oyuncumuz olur. O mevkide 3. secenek. Ne yazikki bizde arada sirada 1. secenek olarakta oynuyor. Gulelimmi, aglayalimmi...

Son şutu güzeldi.

Yararı yok sadece mücadele ediyor gibi görünüyor deve gibi boyu var maaşallah ama her kornerde rakibe kafa vurduruyor

Takımın en kötüsünden ziyade belki sahanın en kötüsüydü. Gidikce kötüleşiyor gibi.

Bununla sözleşme yenilenirse ağır söverim.

yok olmuyor ben bu adamı sevmiyorum

isterse 50 metreden gol atsın şans der geçerim

Bu kadar çok sayıda ve kritik pas hatası yapan adamdan GS topçusu olmaz. Bence yavaştan yerine Hamit oynamalı.

Bugün öyle bir sut attiki hakkini vermek lazim. Tam catala gidiyordu top sadece birkac cm farkla disariya gitti top.

Diger sutlari zaten Sabrinin sutlarina benzedi.

furbol kaliteli futbolcularla guzel.yekta aylarca yedek kaldı mesela ama topu tutuşu pas verışı ben futbolcuyum dıyor.ceyhunun oyuna pozıtıf olarak hıç bır katkısı yok.bız bundan çok daha ıyı olan mehmet topalı gönderdık çogu taraftarımızda begenmezdı topalı.ceyhuna bence bu takımda yer yok

Oyun tarzı ve kapasitesi Topalla aynı.

İkiside ne bir tık yukarı çıkar nede bir tık aşağı düşer. Kapasiteleri belli, garantici topçulardır. Baskı yedimi istersen 4 e 2 yakala çalım atmaya korkar ve hemen geriye oynarlar.

Futbolda her zaman cesur olan ve özgüveni yüksek olanlar iyi futbolcu olma yolunda ilerler. Fazla beklenti içerisinde olmunmamalı ceyhundan. Mancinide bu yüzden oynatıyor. Yani risksiz oyuncuyu sever Mancini.

Ne kadar koştuğu beni ilgilendirmiyor, kötüydü yani çok net. Busquets gibi kullanmaya çalışıyoruz ama olmuyor, çok ağır kalıyor top rakipteyken.

Geri
Üst Alt