#6 Ceyhun Gülselam

Cevap: #6 Ceyhun Gülselam

Hayırlı olsun..Umarım yararlı olur :)

Eh. Belkide ileride gitmesini isteyeceğiz. İnşallah onlardan olmaz.

An itibariyle eldekilerden iyi,gelecekte ise daha iyi olması kuvvetle muhtemel,hayırlısı olsun.

İyi bir oyuncu ve kadromuzda iyi bir görev edinecektir.

Oyun stili aynı Paul Scharner neredeyse birebir.Hayri Reis Scharneri bilir.;)

Hoşgeldin aslanım.Ayrıca parçalı acayip yakışmış.Umarım layık olursun bu formaya.:)

Twitteri olanlar takip edebilir ceyhunun twitteri

Twitter

Twitterdaki Ts taraftarını kınıyorum. Sanki çok kıymetini bildiniz de konuşuyorsunuz. Kuyruk acınız var tabi, Selçuk'u da aldık.

Twitterdaki Ts taraftarını kınıyorum. Sanki çok kıymetini bildiniz de konuşuyorsunuz. Kuyruk acınız var tabi, Selçuk'u da aldık.

ben Gsliyim ama twitterda ts taraftariyim bence ceyhuna tepkimiz gayet normal sonucta bizi satip Gsye gitti...............

İşte Türk taraftarında bu zihniyet olduğu sürece Türk futbolu zor ilerler. "Sattı bizi" ne demek? Futbol profosyonel bir iş:)

Ayrıca Ts taraftarının Avni Aker'de Cey'i ıslıkladığı zamanı da hatırlıyorum.

ben hatirlamiyorum Ts taraftariyim hatirlatirim

Ts forumlarında afedersiniz "kazma" vb. tabirleri Ceye yakıştıran taraftarı birden Cey sever kesildi.

servete de ara sira kazma denir afedersiniz, neden? cunku Gs taraftari sevdiginden boyle yakistirmalar yapabilir bizde ceyhunu sevdigimizden boyle diyebiliriz gercekten de teknigi o kadar iyi degildir ama yine de severiz:)

Babam ve abim koyu TS taraftarlaridir, Ceyhun'u islikladiklarini hatirlamiyorum. En azindan evde isliklamiyorlardi. Babama Selçuk'tan sonra Ceyhun'un da bize geldigini söyledigimde çaktirmadan sinirlendi hatta.

Geri
Üst Alt