#6 Ceyhun Gülselam

Hakkını vermek şart bazı oyuncularımızın.Önceki mesajlara bakıyorum yeteneksiz,kalas,odun ne ararsan yazılmış.Bugün son derece iyiydi.Yerli oyuncuların bu kadar önemli olduğu bir dönemde mutlaka kadroda yer bulmalı.Yaşı da genç,geçtiğimiz sezon Prosinecki'nin elinde ne kadar iyi oynadığını da biliyoruz.Böyle devam Ceyhun.

melonun yedeği olarak kalmalı. beğendim iş yapar. ara sıra melonun yerinede oynar sahada kontenjan problemi açısından ilaç olur.

Çok diriydi,güçlüydü,kendine güveni yerinde ve rahattı.

Geldiğinden beri beklediğim buydu kendisinden çok daha ıyı olmasanda böyle kal hep :D

Müthişti , ikinci yarı sahanın en iyi ilk 3 üne girer. Drogba - Sneijder - Ceyhun sonrada Sabri.

umarim ft farkini gormustur cok cok begendim sanki yillardir takimde oyunuyormus gibi nasil kendine bir guven sahip oyle hamit baksinda utansin

2.yarıdaki oyunuyla beni utandırdı valla, Sezar'ın hakkını Sezar'a verelim, gayet iyiydi.

Bu maç Melo'dan iyi oynadığı kesin, umarım performansını artırarak devam eder.

Kayseri'de geliştirmiş oyununu.Stoperde de kullanabiliriz bazen.Melo dışında yedek ön liberomuz yok yerine birini almayacaksak kalmalı.

Çok iyiydi bugün. Çok genç yaşında belli seviyelere ulaşmış birisinin, bu dönemlerinde işe yaramaz bir oyuncuya dönüşümü zaten şaşkınlık vericiydi.

Melo'nun alternatifi olarak sadece Ceyhun var takımda zaten.Performansı iyi olmasa bile takımda mecburen kalması gerektiğini düşünüyordum ama bu taze performansıyla, sezon içi gayet iyi fayda verebileceğini gösterdi. Umarım sezon içinde de ihtiyacımız olduğunda iyi durumda olur.

Bugün çok beğendim Ceyhun'u. Bu sene rotasyonda büyük katkısı olacaktır bence.

Fena tobcu diildi zaten,yüzde yüz kalmalı,zaten sans bulacaktır eminim,kalitesi belli oluyor oyundayken,Topaldan felan cok daha iyi tobcu,degeri bilinmiyor

Bu adam iyi dedik dedik inanmadınız, bak ne oldu şimdi.

Geri
Üst Alt