#6 Ceyhun Gülselam

2. ligde bunun gibi oyucu sayısı bir hayli fazla. buna harcanan emek zaman kaybı verilen maaş para kaybı

Kayserispor'da devamlılık kazandığı zamanki potansiyelini gördükten sonra tek maçta yargılamak içimden gelmiyor.

Umarım takımın bir parçası olarak kalmayı başarır.

Galatasaray taraftarına ise hiç girmek istemiyorum, her zamanki halleri.

Bildigimiz Ceyhun gibi oynadi zaten. Ne bekliyorduk ki? Mac istedigimiz gibi gitmeyince kimi yuhlayacagini sasiriyor taraftar.

Böyle taraftarlik olmaz. Sen desteklemek icin ordasin, yargilamak icin degil. Ayip denen birsey var. Yeter artik.

Oyuncu kaybetmekte üstümüze yok.

çocuğa yazık ettiler ıslıklayarak çocuk üçlü orta sahanın sağında oynadı bu çocuk ön libero 3 lü orta sahayı kaldıramaz iyi bir kesici sadece ve toplarada iyi vuruyor ama siz bu çocuktan oyun kurup sağ taraftan bindirmesini beklerseniz yanılırsınız ıslıklanması gereken birisi varsa oda sabridir sabriye 10 yıl tahammül eden taraftar bu çocuğu bir maçta ıslıkladı yazıklar olsun

Bu kadar cahil taraftarı olan bir kulüp olduğumuz için vallahi çok üzülüyorum, kendi sahamızda bu kaçıncı yuhalanan oyuncu (emre,hamit,burak,ceyhun,balta ve daha hatırlamadıklarım), ulan bu nasıl zihniyettir, düşünüyorum taşınıyorum yok yani bir açıklama bulamıyorum...Allah sizi bildiği gibi yapsın :dejection:

Yalnız bu yuhlama işi sıkmaya başladı beyler. Zırt pırt futbolcularımızı yuhlayarak bi yere varamayız. Sonuçta olumsuz etki yapıyor. Arena'da her maç birini yuhlamak geleneksel hal almaya başladı. Yakışmıyor ve neticeleri iyi olmuyor maalesef...

Kotu bir oyuncu degil. Ben Ceyhun'u Trabzon'da begeniyordum ve potansiyeli yuksekti. Ama o potansiyelden faydalanmak icin oyuncu oynayip kendini gelistirmeli. Trabzon da Selcuk-Colman orta sahasindan dolayi yedekti, ama bircok macta sonradan oyuna giriyor ve rotasyonda cok yer buluyordu.

Ama sen Trabzon gibi takimda ilk 11 oynayamiyorsan, Galatasaray'da nasil oynayacan ? Turk oyunculari genelde yetenekli oluyorlar genc yaslarda. Aslinda cok iyi oyuncular cikar bu ulkeden, ama hicbiri kariyer plani nedir bilmiyor.

En iyi ornek Cenk Tosun. Potansiyeli cok yuksekdi, ve hala o patlamayi yapma ihtimali var. Antep gibi takimda en fazla 1,5 sene gecirip daha yuksek bir takima gitmek icin direnmeliydi.

Umarim Okay bu hatayi yapmaz ve Kayseriden daha iyi bir takima gider.

niye mi ıslıklandı adam ruh gibi gezdi maç içinde yanlış mevkisi falan ilgilendirmez beni. galatasaray kapasitesinde değil ışte.

YP-GS1 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ya abi iyi oynamadı tamam da nefret ediyorum su taraftardan ya,bir taraftar kendi topcusunu niye ıslıklar ya,midem bulanıyor artık

Suç bu adamda değil ki... Yahu adam yıllardır az da oynasa çok da oynasa bas bas bağırıyor ben Alman 3.Ligi ayarında, sıradan bile olmayan bir oyuncuyum diye.

Adamın sahada tek ama tek olumlu hareketi yok. Ne defansif ne ofansif..

Onu ısrarla taraftarın önüne atan hoca saçmalıyor 2 maçtır.

Bizdeki çoğu taraftar taraftar değil CERAHAT maalesef......

Böyle oyuncuları gördükçe futbolcu olmadığına üzülen milyonlardan biriyim.

Tam bir kazma.

Gökhanın sakat olup ilk 18 de olmadığı bir maçta, stoper yedeği olarak ceyhunu düşünür ve dany nin yerine kesinlikle brumayı kadroya alırdım.

Ceyhun iyi niyetli bir adam ama bizim için yetersiz.

Stoper olarak çevikliği ile süper olur, ama bir daha iç te oynatılmasın olmuyor. Yazık edecektik çocuğa ortada harcayarak.

Zamanında bu Mancini Figo'yu da sağ açık oynatmıştı. Hatırlıyorum

tapatalk reyiz

ıslıklanacak bir oyun oynamadı,kendi topcusunu ıslıklayan taraftardan nefret ediyorum

Islıklanması için topu kendi kalesine sürüp kendi kalecisine gol mü atması gerek?

Aldığı hiçbir topu olumlu kullanamayan her topa dalışında kontrolsüz giren oyun zekası sıfır bir adam..

Bank Asya'da bile forma bulamaz.

Geri
Üst Alt