#6 Ceyhun Gülselam

Nasıl ki Caner sol bekte sol kanattan daha başarılı olduysa bence Ceyhunda kendini Stoper oynamayı benimserse çok net bir şekilde kat kat başarılı olur.Çünkü çok teknik değil ve fizik olarak tam Stoper fiziği var.Zaten oynadığı maçlardada Stoperde daha etkili olduğu görüldü.

Bu adamın neresini beğeniyorsunuz yahu. Elazığ'a karşı kaleye koysan sırıtmaz zaten. Düm düz odun gibi bir futbolcu. Mancini Elazığ maçına aldanıp Juve maçındada stoperde oynatırsa hezimet olabilitesi yüksek..

Beğenilmesinin tek bir nedeni var o da defansta olması gerektiği gibi yani garanti toplarla, riske girmeden paslaşarak oynadı. Semih gibi şuursuzca hareketlerde bulunmadı. Evet hiçbir extreme özelliği yok belki, ama basit oynamak budur. Bugün kafa toplarında da oldukça iyiydi, fizik mücadelesinde hiç ezilmedi zaten gücü yerinde. Kısacası Semih'i düşünürsek iyi oynadı bu maç. Lig için, özellikle de evimizdeki maçlarda rotasyon anlamında kullanabileceğimiz birisi Ceyhun. Gidip de avrupa devlerinin karşısına koymam elbette.

ben beğendim 3 lü stoperin ortasında çakılı defans olarak gayet iyi.tüm kafa toplarına da vurdu sanırım.En büyük artısı da basit oynaması,tabiki elazığ kıstas olmaz ama biraz daha ısrar etmekte fayda var bence.

Orta saha icin yetersiz oldugunu ve stoperde oynamasi gerektigini hep savunuyodum. En sonunda 90 dakika stoperde oynatti hoca. Tam bir libero gibi oynadi. Arkayi iyi supurdu ve paniklemeden oyunu acan paslar yapti.

Elazigspor fazla kistas olmasa da, eldekileri dusununce, en azindan birkac sefer daha orada israr edilmesi gerektigini dusunuyorum.

iyi bir rakibe karsi görelim ceyhunu stoperde ondan sonra tekrar yorum yaparsak daha mantikli olur, dün iyidi ama elazig etkisiz bir takimdi.

Bu çocuk stoper oynamalı bence. Ayağı da düzgün. Antep BLD maçını örnek vereceksiniz ama olsun yine de stoperde topu oyuna çok iyi sokar ki Antep maçında iki üç tane derinlemesine pası var atak başlatan.

bu çocuğu beğenmeyipte semihi beğenenler gitsin bi abdest alsın yüzüne su falan çırpsın. adam semihin bi tarafını yırtarak yaptığı şeyleri hiç zorlanmadan yaptı. 10yüzmilyon tane semih eder. ama üstüste 4-5 maç oynamalı ki tam olarak kapasitesini görmeliyiz. aynı şey yekta içinde geçerli. fener caneri bu şekilde kazandı. hiç hesapta yokken en iyi yerli solbek oldu caner. biz neden ceyhunu kazanmayalım

Eger iyice stoper oynamaya alisir,bu yolda eksiklerini giderirse cok iyi bi stoper kazanabiliriz.Fizigi cok uygun ayak teknigi de o bolgeye gore iyi.

Defans' oyuncusundan tek istegim bazen bir patlama yapip topu alip öne dogru cikmasi .. biraz yap ceyhun gözu me gir

Biz 3'lü savunma oynamayız, 2'li savunmada da Ceyhun'un defoları ortaya çıkar. Ceyhun çok da beğenmediğim bir adam değil ama kesinlikle yeterli de değil tıpkı Semih'in yeterli olmadığı gibi.

Adamı bir maçla kral yapmaya gerek yok üstelik rakibin kapasitesi belli..

Juventus maçına umarım başlamaz hoca hantallığı başımıza dert açabilir.

Semihten iyi oynaması benim için birşey ifade etmiyor..Bakıyorsun adama 1.90 boy kapı gibi ama fiziğini hiç kullanamıyor..O fizikteki adamlar forvetleri döndürmüyor bile bizimkiler ancak faul yapıyor.. Kalacaksa ancak stoper yedeği olarak kalabilir

mest oldum butun hava toplarını aldı tatlı sert güzel oynadı

tabı elazıg maçı için bu yorumun

Hava topu vermedı oynacagı yer belli neydi sag içte oynat saçmalığı

80'li veya 90'lı yılların meşhur liberolu sistemlerinde oynasaymış, belki o zaman önemli bir oyuncu olabilirmiş. Ama bu dönemde bu tarz oyuncular antikadan öteye gitmez.

Sezon başından beri hava topundaki yetersizliğmizi örttü.. Hava toplarında takım süperdi..Zan Ceyhun Melo Chedjou Drogba hava topu vermedi hiç

bu çocuğu beğenmeyipte semihi beğenenler gitsin bi abdest alsın yüzüne su falan çırpsın. adam semihin bi tarafını yırtarak yaptığı şeyleri hiç zorlanmadan yaptı. 10yüzmilyon tane semih eder. ama üstüste 4-5 maç oynamalı ki tam olarak kapasitesini görmeliyiz. aynı şey yekta içinde geçerli. fener caneri bu şekilde kazandı. hiç hesapta yokken en iyi yerli solbek oldu caner. biz neden ceyhunu kazanmayalım

itin şeyine itelediğin adamı avatar yapman çok enteresan olmuş

Çeptalk

Geri
Üst Alt