#6 Ceyhun Gülselam

3-5-2'ye devam edersek daha çok şans bulmaya devam başlayacak.Chedjou'nun yerine ligde oynayabilir mesela bazen.

Kafa toplarında etkisiz defansımız..Hem stoperleri 3 lüyo hem son maçlarda libero oynuyo.. Ayağı düzgün ve soğukkanlı ...Buyüzden sık oynuyo...Ama bana göre çok yavaş

iyi niyetli, karakterli ancak fazla düz bir oyuncu. galatasaray'da oynamak icin bu yetmez, yetmemeli. anadolu'dan herhangi birini koysak bukadar oynar zaten.

Devre arasına kadar yerli oyuncu satımı taraftarı değilim.Sene sonuna kadar kalabilir stoper falan oynatırız.Yerine yerli alırsak o zaman yollayabiliriz.

Kalaslığı devam ediyor ama bugün topla çıkışlarda fena değildi.

Arkadaş bir futbolcu nasıl bu kadar ağır olabilir anlamıyorum..Adam kendi ekseni etrafında dönene kadar millet ceza sahasına giriyor.. Hızı dışında ben dün akam beğendim ama bu hızla yedekten fazlası olamaz.. Stoper içinse yetersiz biraz daha agresif ,cesur oynaması lazım..

Bu adamda goremedigim ne var ya çok düz değil mi

O turk futbolcularimizin genel yapisi duz olmak ..

Aslinda bakarsan biraz daha cesaretlenip topu alip dikine cikis yapsa kolay kolay kimse önune atlamaz ..

+ Bazen Xabi alonso gibi uzun toplar atiyor onu daha sík ve calismalarda ona agirlik verilse guzel bir is cikarir

Ceyhun'u tanimasam ve bana deseler bu adam sporcu diye, inanmam ve en son aklima gelecek spor futbol olur. Yapisina bakinca bile komple fail futbol icin.

Yeteneksizin önde gideni. Galatasaray'da oynamasi skandal.

Anadolu kulüplerinde yahut orta sınıf Avrupa takımlarında önemli oyuncu olur, Galatasaray'da yedekten öte gidemez. Yaşı da 25 olmuş.

Geri
Üst Alt