#6 Ceyhun Gülselam

Fener'e gidene kadar topal için ölenler vardı burada.Topaldan eksik bi iş yapmıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fener'e gidene kadar topal için ölenler vardı burada.Topaldan eksik bi iş yapmıyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kesiciliği Topal'dan biraz daha kötü ama derinlemesine pasları daha iyi. Zaten geçen sezon Kayseri'de bu kadar etkili oynarken bize gelince dökülmesi beni şaşırtmıştı. Allah korusun Melo'ya bir şey olursa şu an tek alternatifi Ceyhun.

Tekniğini biraz daha geliştirse Mehmet Topaldan bile iyidir.Ayrıca Trabzondayken uzaktan birçok golü vardı ancak bizde golü bırakın isabetli şutunu bile hatırlamıyorum.

Diğer takımların kadrolarına bakınca.. Ceyhun ligde rahatlıkla oynar.

Ceyhun defansif anlamda takıma katkı sağlıyor formuda gayet iyi ama beklentiyi iyi bilmek lazım kimse hücumda etkinlik beklemesin.

Şu an takıma verdiği katkıdan memnunum.Normalde beklentim yoktu.Elinden gelein en iyisini yapıyor.Ama seneye çok kaliteli bir isim lazım o bölgeye:Gökhan İnler...

Helal olsun ceyhuna.Hep böyle devam edersin umarım.Ayrıca melo'nun işini çok kolaylaştırıyor,stoperlerden daha iyi top çıkarabildiği için selçuk da melo da çok geri gelmek zorunda kalmıyor.

Biraz daha kendine güvense ve biraz daha fazla sorumluluk alsa yerli Busquets olur . Sorumluluk derken mesela boşken uzaktan şut atmalı . Çünkü daha önce Trabzonspor'da böyle çok golü vardı . Bomboş durumda olduğu zaman kendine güvense ve şut çekse gol ihtimali %90

Ben Ceyhun Gülselam´i calim atmiyor diye, tribüne oynamiyor diye elestirmiyorum.

Benim yazilarimi az cok bilen bilir ki, söyle adam gibi isini yapan oyunculari severim.

Ama bu adamin özelligi yok. Fizik gücü boyu uzun ve sirti kalin olmasina ragmen düsük. Bunu duran toplarda cok iyi görebiliriz. Ceyhun´u gelen giden itiyor.

Ikili mücadelerde ellerini ev hanimi gibi kaldirip cok hafif bi sekilde rakipe daliyor. Söyle tere yagindan kil cekmis gibi caldigi top yok. Hep bamgüm bamgüm.

Pas özelligi de ancak rahat oynarsak ortaya cikiyor ama o zaman kim pas atamaz ki. Orta saha oyuncularin en önemli özellikleri DAR ALANDA TOPU KAPTIRMAMAK´DIR. Felipe Melo ve Selcuk Inan mesela dar alanda müthis isler cikariyorlar, topu kaptirip defansin dengesini asla bozmazlar. Ceyhun´a biraz pres gelse her topu kaptirir ve zaaten kaptiriyor.

Mancini´yi de anliyorum ama. 3-5-2 - 4-3-3 arasinda gelip gecen bi sistem istiyor ve su ana kadar Ceyhun ( ve Melo ) o defansin önündeki rolü oynaya bilen tek oyuncudu. Ama diger konu´da yazdigim gibi Veysel Sari o görevi daha iyi yapar.

valla macin tekrarina baktim, gilzi kahraman okadar diyebilirim.

sneijderin 2 attigi golden önde topun calmasi sonra hemen sneijdere yollamasi.

birde genelde orta sahayi rahatlatiyor. güzel top kapislari ve hep dogru yerde olmasi.

birde uzun zaman sonra böyle skor gelmesi acaba dedirtiyor.

helal devam böyle.

1 maç güzel performans sergiledi.Devamını getirmesi önemli.Yoksa her adam ara sıra güzel maç çıkarıyor.

Biraz daha kendine güvense ve biraz daha fazla sorumluluk alsa yerli Busquets olur . Sorumluluk derken mesela boşken uzaktan şut atmalı . Çünkü daha önce Trabzonspor'da böyle çok golü vardı . Bomboş durumda olduğu zaman kendine güvense ve şut çekse gol ihtimali %90

Sorumluluğu bilemem de biraz daha cabuk düşünüp düşündüğünü uygulayabilse Busquets gibi olabilir.

N5

Melonun daha ileriye oynama şansını bulabilmesinde kritik bir rol oynadıgını düşünüyorum. Defansıda rahatlatıyor. Umarım eksiklerinin farkındadır ve bu yönde çalışıyordur

Pas yüzdesi berbat, düzeltmesi lazım.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Gülü Soluncaya, Seni ölünceye, Conemsin, Gozumsan. Hadi yine iyisin dahada iyi olmanı bekliyoruz yahuşuklu ;)

Geri
Üst Alt