#6 Ceyhun Gülselam

Top tekniği sınırlı. Ayakları oldukça yavaş. Ama mancini sevdi bi kere. Uzun boylu olması nedeniyle çapa tipinde on libero olarak oynatıyor.

Şahsi fikrim, vasat bir oyuncu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nazar degmesin....

önünündeki oyuncuları rahatlatıyor, arkadakilerine destek veriyor,böyle devam...

Sözleşmesi uzatılsın, seni harcayanlar utansın Ceyhun :)

Hayalimdeki oyuncuya donusuyor Mancini sayesinde.Hep iyi,ise yarar bi futbolcu oldugunu savundum sagolsun Mancini sonunda nasil kullanilmasi gerektigini gosteriyor Ceyhunun takimi inanilmaz rahatlatiyor..Yerli Yaya degil ama Yerli Motta.

Oyun basitse ceyhun gunun kralını yapıyor hemen hemen. Hatasıza yakın oynuyor her mac bu posisyonda. Ben pek sevmiyorum bukadar basit oynayanı ama seven hocalar çok dünyadad. Faydalı olsunda gerusi fifi zaten

Belki de sözleşmesini uzattırmak için bu kdar iyi oynuyor biraz daha beklesin :D

Ceyhun analizim.

Mancini'nin gelişiyle birlikte heleki son 1 aydan beri performansı git gide artıyor maşallah.

Eski Ceyhun: Oyuna girer sadece hava toplarını almaya çalışıyor toplara dandun vururdu.

Yeni Ceyhun: Sahada adım atmadık yer bırakmıyor, uzun bacaklarıyla her topa müdahale ediyor, güçlü fiziğini iyi kullanıyor. Oyun kurması da fena değil eskiye nazaran. Kafasına dikkat edin sürekli çevre kontrolü yapıyor, eskiden mümkün değil yapmıyordu. Basit oynuyor ve göze çok hoş geliyor. Yakında milli takımda Topal'ı keser böyle giderse.

edit: Pek beğenmiyordum ama olmaz olmaz dememek lazım, sonuçta bu adam bizim topçumuz ve saman alevi değil de kalıcı bir performans bekleriz. Melo ve Selçuk'u da inanılmaz rahatlatıyor.

ilk yari baya iyidi ama ikinci devre pek begenmedim. belki ben ön yargili yaklasiyorum ama veysel'i o bölgede kullansak bence daha iyi olacak. :)

ilk yarida cok isabetli paslar atti, bunu es gecmek olmaz. kafasini kaldirip 2-3 tane Sabri'ye fln güzel paslar atti.

kupa maçları aradan çıksın ceyhunu yedeğe çeker bence hoca.

salihi sağ beke veyseli orta sahaya monte eder

Yaya Toure + Busquets karışımı bişi oldu Mancini döneminde :) Takımın en kilit oyuncularından en azından bana göre .

Görevini benimsemiş, iyi gidiyor..

Ceyhun tipi futbolcuların görevleri bellidir. Rakibi doğru yerde karşılamak ve düz oynamak. Mancini ile birlikte bu görevi eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Ben beğeniyorum.

Ceyhun tipi futbolcuların görevleri bellidir. Rakibi doğru yerde karşılamak ve düz oynamak. Mancini ile birlikte bu görevi eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Ben beğeniyorum.

Futbolda bu gibi oyuncu tiplemelerine çapa diyoruz...Yani yapacağı bellı , sigorta adamlar.

Geri
Üst Alt