#6 Ceyhun Gülselam

ulan hala konusuyorlar futbol profesörleri.

bu adamin melo ve selcugun arkasinda oynamasi orta sahayi okadar rahatlatiyorki.

ondan melo selcuk rahat öne oynaybiliyorlar ve büsürüde top kesiyor mütevazi oynuyor

top ayagina gelldiginde hemen arkadasini ariyor oyunu hizlandirmak icin.

takimin defans oyunu bi nevi bundan düzeldi.

helal devam böyle !

Alman altyapisi i$te. Sogukkanli. Bununda özgüveni az, bilmiyorum kendisi farkindami, ama biraz özgüven kazansa, biraz daha girisken olabilirse, vazgecilmez olabilir.

Ya bu cocukta inanilmaz bi topa vurus teknigi vardi bi de,resmen zimbaliyordu.Sagolsun Fatih Terim unutturdu bu ozelligini,uzaktan sut guveni kayboldu.Idda ediyorum o guveni yerine gelsin ligde 3,4 gol atar uzaktan.

burdakiler ceyhunu kötülüyorsa demekki mancini ceyhun sevgisinde haklı

biraz top kaybı yaptı bugun ama genel olarak iyiydi. orta sahayı rahatlattı bu yüzden de selçuk daha etkiliydi geçen haftalara nazaran

Biraz şu çevikliğini ve müdahalelerini geliştirebilse çok daha faydalı olacak. Özellikle ikili mücadelelerde rahat geçilebiliyor. Veysel o bölgede daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum, Ceyhun da iyi bir alternatif olur.

Ya bu cocukta inanilmaz bi topa vurus teknigi vardi bi de,resmen zimbaliyordu.Sagolsun Fatih Terim unutturdu bu ozelligini,uzaktan sut guveni kayboldu.Idda ediyorum o guveni yerine gelsin ligde 3,4 gol atar uzaktan.

Aynen . Trabzonsporda öyle böyle goller atmıyordu . Çatala bile atmışlığı vardı . Ancak FT öyle bir adamı aldı görev adamı , rotasyon oyuncusu olarak kullandırttı . Haliyle istemese de kendine olan özgüvenini yitirdi .

Aynen . Trabzonsporda öyle böyle goller atmıyordu . Çatala bile atmışlığı vardı . Ancak FT öyle bir adamı aldı görev adamı , rotasyon oyuncusu olarak kullandırttı . Haliyle istemese de kendine olan özgüvenini yitirdi .

Zaten Ft'nin bi oyuncuda varolan iyi bi ozelligi kullandirtigi veya gelistirdigi gorulmus sey degil.Anca isim bi oyuncu olacak o zaman cok karismaz en iyi ihtimalle diger oyunculara verdigi gorev belli bamm bamm bammm.

Geri
Üst Alt