#6 Ceyhun Gülselam

tam bir görev adami

bugün yine takimda en cok kosan oyuncu olmus

pek karizmatik bir oyuncu olmadigi icin taraftar pek tutmuyor bunu diye düsünüyorum

lakin saha icerisinde üstlendigi görev olarak mancini'nin sistemi icerisinde cok önemli bir topcu

Selçuk-Melo ve Sneijderi rahatlatıyor

Hatta stoperlere de destek oluyor

Altyapısı iyi bir adam

İnşallah çok daha iyi olacak

Meloyla özel antrenman yapsınlar daha da iyi olacak :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeki futbolcu,defansif anlamda zaten iyiydi,baski altinda pas beceresi olmadigini bildigi icin hic ugrasmadan topu en yakinindaki adama veriyor,bu sezon isimizi görür,seneye Allah kerim,bu arada milli takima filan cagirmaz Fatih hocaCeyhunu,kendisi oynatamadi,Mancininin oynatmasina sinir oluyordur.

Süper böyle devam kendisinin üstlendiği rol pek göze hoş gelmese de en kilit nokta bu kadar maçta gol yemememizin nedenlerinden biri.

Bursaspor macinda skor dolayi cok abartildi ama bugün cok daha iyi oynadi.

Ama dar alanda top kullanmayi / korumayi acilen ögrenmeli. Orda toplar giderse cok tehlikeli oluyor.

Zaten Ft'nin bi oyuncuda varolan iyi bi ozelligi kullandirtigi veya gelistirdigi gorulmus sey degil.Anca isim bi oyuncu olacak o zaman cok karismaz en iyi ihtimalle diger oyunculara verdigi gorev belli bamm bamm bammm.

Hatta Fatih Terim´in yeni gelen oyunculara "En iyi özelligin nedir evladim" diye sorup, cevabi aldiktan sonra "Onu asla kullanmicaksin" dedigi duyulmus, YHA´ya göre. (YumurcakTV-Haberajansi)

vallahi severdim, iyi niyetli bir tipi var, tamam bende cok fazla yetenekli bilmiyordum, ama Mancini isik görmüs o yüzden zorla oynatti. Demekki caliskan birisi, Mancini acaip sever böyle adamlari, yada asiri yetenek olcak ama haddini bilecek.

Geri
Üst Alt