- 18 Mayıs 2011
- 53.883
- 58.040
- 4.613
Okan hoca bunu da yemez umarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradaki fiyata takım kuruyor kopenhagYahu harcama limitimiz nasıl doluyor? 3.2 milyar limitimiz yok mu? Ayrıca topçu satmadık mı biz hiç? Yaptığımız transferlerin bonservislerini de taksitli ödemeyecek miyiz? Eşeklerin limiti dolmuyor da bizim limitimiz nasıl doluyor abi?
Davinson'u satan ligi de satar CL'yi de satar. Başlattırmasınlar 30 milyonuna 40 milyonuna!
ama 50 verseler dursun pc eder parayı.Yahu ben de onu diyorum işte kardeşim. Sacha Boey 35 milyon avroya satıldı da ne oldu? Transfer mi yapabildi bu beceriksizler? Erden Timur olsa o paralara satılsın derim çünkü bir şekilde yerini doldururuz derdim ama şu an diyemiyorum. O yüzden kaç para verirlerse versinler satılmasın.Aradaki fiyata takım kuruyor kopenhagama 50 verseler dursun pc eder parayı.
Genel olarak katılıyorum ama söyle bir problem çatıyor.türkiye'de 30 milyon ve üstüne satılmayacak oyuncu yok. ferdi için de aynı şey, barış için de, davinson için de. şu an büyük ihtimal kariyerinin zirvesindedir, daha önce hem bu kadar sağlıklı olup, hem tandemde bu kadar parladığını ve ülke takımında zirve yaptığını hatırlamıyorum. copa america'dan birkaç oyuncu iyi transfer yapacak kuşkusuz umarım davinson da onların arasına katılır. türkiye liginde elimizi %5 daha rahatlatmak için 30 küsur milyonluk teklifleri de reddedecek halimiz yok.
Yahu harcama limitimiz nasıl doluyor? 3.2 milyar limitimiz yok mu? Ayrıca topçu satmadık mı biz hiç? Yaptığımız transferlerin bonservislerini de taksitli ödemeyecek miyiz? Eşeklerin limiti dolmuyor da bizim limitimiz nasıl doluyor abi?
Davinson'u satan ligi de satar CL'yi de satar. Başlattırmasınlar 30 milyonuna 40 milyonuna!
103 milyon avro limiti doldurduk mu şimdi biz?3,43 milyar tl aslında. 19.06 tarihinde açıklandı. O tarihteki döviz kuru baz alınacak. Bu durumda 98.2 milyon euro yapıyor. %5 aşımda sadece ihtar var. Onu da kullanıyor takımlar. O zaman 103 milyon euro limitimiz var bu sene için.
Aynen öyle. Bu 5 adamdan birini satan Galatasaray'ı da satar.Muslera
Davinson
Torreira
Barış Alper
Icardi
Bu 5 adam ilk 11'e direkt yazılması gerekenler.
Genel olarak katılıyorum ama söyle bir problem çatıyor.
Davinson'u 30 milyona sattık diyelim, yarısı BB'ye gidiyor. 15 milyonla napcaz biz? Yerine adam almak için o parayi komple gözden çıkartmak gerekiyor. Davinson kalsın daha iyi öyle olduktan sonra.
2 oyuncu alirsin ama kalitesi 'peeeh' olur, Davinson gibi kaliteli oyuncuyu daha ucuza bulup getiremeyiz. Kisaca kadro kaliten dusecek sirf para gelsin diye.1 oyuncu yerine 2 oyuncu alırsın o paraya bence. bi şu kasımpaşa'dan beşiktaş'ın da istediği elemana alırsın, kalanına da azıcık ayağı top yapan, takıma liderlik edebilecek bi tecrübe katarsın.
2 oyuncu alirsin ama kalitesi 'peeeh' olur, Davinson gibi kaliteli oyuncuyu daha ucuza bulup getiremeyiz. Kisaca kadro kaliten dusecek sirf para gelsin diye.