Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.914
- 4.580
- 698
Gecen yil, Davinson yedek beklesin diyen futbol cahilleri diger iki stoperimizle arasindaki ucurumu artik goruyordur umarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Okan burukun forma adaletini fazla kucumsuyorsun
Avrupa önemli Danyal bey. Bırak ligitek maclık yorumlar yapıyosunuz ya adam anasını ağlattı ligin daha ne istiyosunuz
cl gibi bi yerde ezdirmeden izlemek istediğimiz gsyi izletti.
ne yani sihirli bi değnek gelip cl kupasını mı getirecek tek sezonda
zaman işi bu adam genc 2 de 2 yapmıs rekorları kırmıs bu adamın tek kusaurunda gönderecek miyiz yani.
gercekci olun biraz rakibin yapmadığı ipnelik kalmamıs eze eze almıs sampiyonlugu hala bıdı bıdı taraftar.
ben hakedenin aldığını düşünüyorum formayı. geçen sene nellson nası davinsonun sakatlıgı sonrası aldıysa fornayı bu kadar kaliteli isimler varken iyi oynayan devam eder.
okan buruk'a güveniyorum ben gene sampiyon yapacaktır takımı
ligde sampiyon olma gidiyon sanki avrupaya ikiside önemli. önelemelerde 10 küsür sene sonra cl ine giriş yaptık gecen yıl. orada her sene kalıcı olup artık takım tam oturduğunda her sene gruptan cıkmaya oynamamız lazım. zaman işi bunlar. taraftar bu kafayla giderse bi bok olmaz ama bizden. ruh hastaları utanmasalar terim göreve diyecekler.Avrupa önemli Danyal bey. Bırak ligi
@Ahmet Özgün Güven üstad Nelsson'u daha önde görürken bizim Davinson saflarında verdiğimiz savaş ile ilgili iki kelam etmeni isterim.En iyisinin en iyisi
sevgili mert ,Bugün beni ligde *6 oynayabileceğine ikna etti. Adam her şeyi yapıyor.