Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.689
- 23.146
- 1.433
Salvador reyiz ile tekmeleşme sekansı içimizi ısıttı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Adam kale hariç her yerde oynar. Santrafor bile rahatlıkla oynar.Bu adamı torreira ile birlikte oynatmak lazım. Boşuna adam bakıyoruz
Okan neden bunu denemiyor acaba saçma sapan farklı mevkilerde oyuncu deneyeceğine. Hala kaanı sağda jelerti solda kullanıyor. İlginç bi adam. Terim gibi takıntıları varAdam kale hariç her yerde oynar. Santrafor bile rahatlıkla oynar.
Keşke sakatlık sorunu olmasaydı. Zaten olmasaydı hayatta bize vermezlerdi.
Davinson kariyerinde 300 maça çıkmış orta saha çıktığı maç sayısı sıfır. 720 derece çevre kontrolü isteyen bir mevki için sakarlıkları yüzünden bize düşmüş ligin en iyi stoperini orta sahada neden heba edelim? Elinde bir canavar varken onu neden sıradanlaştırma fikri var bizim taraftarda anlamıyorum.Okan neden bunu denemiyor acaba saçma sapan farklı mevkilerde oyuncu deneyeceğine. Hala kaanı sağda jelerti solda kullanıyor. İlginç bi adam. Terim gibi takıntıları var
Hocam bunun senin taraftar başka taraftar olayı yokki. 300 maçta hiç ortasaha oynamamış adam diyorsun. BAY sadece kalede oynamadı diye biliyorum. Hiçbir futbolcu da ben bu mevkide oynamak istiyorum diye hocaya itiraz etmez. Görüşüne saygı duyarım fakat şuanda elindeki çoğu ortasaha oyuncusundan kesici ve diri bir adam var. Mustafa Sarptan daha iyi bir ortasaha olduğuna bahse girerim. Kaldıki ne adamlar o bölgelerde oynadı. Ben denemesinden bahsediyorum zaten. Oraya monte etsin demiyorum. Musleranın kaleye geçmesini sağlayan teknik adamda denememiş olsaydı çok iyi bir kaleci yetişmiş olmayacaktı. Günümüzde artık her oyuncu her mevkide oynayabiliyor. Kaanı sağ bekte oynatacağına davinsonu ortada denesin 10 kat daha geçerli benim gözümde. SaygılarDavinson kariyerinde 300 maça çıkmış orta saha çıktığı maç sayısı sıfır. 720 derece çevre kontrolü isteyen bir mevki için sakarlıkları yüzünden bize düşmüş ligin en iyi stoperini orta sahada neden heba edelim? Elinde bir canavar varken onu neden sıradanlaştırma fikri var bizim taraftarda anlamıyorum.