#6 Davinson Sánchez

Süper ligin gelmiş geçmiş en iyi defansıdır bana göre. Ayrıca rakip taraftar forumlarını girip kendisi hakkında yazılanları görünce bir kez daha formamızı terlettiği için gurur duyuyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım en iyisi.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş oyun kuruyor. rakibin baskısını kırmamızın ana sebebi topu davinson ile başlamamız sayesindeydi. topu alıyor, en uygun ismi bulana kadar koruyor ve bulduğu an topu salıyor. topu alan isimde dikine(yunus gibi) gidince yediğimiz baskı bir anda bizim lehimize pozisyon olarak dönüyor.

Yanında Boey’le oynarken biz ne izliyorduk ya. Rakip hücumcu olsam gelmeye korkardım. Yalnız Boey’le çok fazla maçları aklımda kalmamış. Oynatılmadığı için mi acaba

Yanında Boey’le oynarken biz ne izliyorduk ya. Rakip hücumcu olsam gelmeye korkardım. Yalnız Boey’le çok fazla maçları aklımda kalmamış. Oynatılmadığı için mi acaba
Boey varken davinson daha çok sol stoper oynuyordu yanlis hatırlamıyorsam belki o yüzden aklında kalmamistir

Bizde emekli olmalı.

Muadilini 30m euroya zor bulursun uyum sağlar mi sallamaz mi bilinmez.

Formdan düşmezse uzun sureler bizle devam etmeli.

Kaan ayhan davinsonu çok bozdu ikisininde suçu yok ama davinson bu konuda hiç memnun değil yüz ifadesinden anlaşılıyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam bir lider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an sallantıda ve riskli bir oyun sergiliyor.Aslında davinson geldiğinden beri hep böyle yaptığı hamleler gol olmadığı sürece iyi gözükecektir ama gerçekten bazı pozisyonlarda hem konstrasyon eksiklğinden olsa gerek uyuyor

açık alanda çok ağır

ama fizik olarak 2li mücadelelerde ve hava toplarında hile yazmış gibi herif

Yarış arabalarındaki nitro gibi bu adam. Adamın oynadığı maçlarda takımı 2 gömlek yukarı çekiyor.

Geri
Üst Alt