#6 Davinson Sánchez

müthiş herif elit stoper

devre arası 55 M Euro teklif beklentim var.

bjk ye yaptığını tottenhama yapsın banko teklif ederler (o kadar değil tabi , o benim abartım)

Gerçekten mükemmel bir adam. Nelsson falan hikaye gitsin bam güm oynayacağı klüplerde takılsın Davinson bizim oyunumuzu daha üst seviyeye çekiyor.

Şu adamın yanına adam akıllı sağ bek koyamadık ona yanıyorum koyacaktın Wan Bissaka gibi adam rakipler adım atamazdı orda

Bence maçların 2.yarısında ön liberoya geçmeli, stopere de Nelsson alınmalı. Muazzam top oynuyor olsa da bulunduğu bölgeyi çok fazla boşaltıyor ve takımın fizik olarak iyice düştüğü dakikalarda bu konu ciddi sıkıntıya sebebiyet veriyor, arkası hep hangar gibi boş. Bu adamda ikili stoperin önünde oynayabilecek kalibreyi ben gördüm kesinlikle. Maçların 2.yarısında arkaya adam kaçırmaların da önüne geçilerek defansif zafiyet kapatılabilir böylelikle.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım kolektif olarak savunma anlamında rakibi durduramadığı için sürekli pozisyonundan alakasiz yerlere gidip müdahale ederek atakları durdurmak durumunda kaldı. insanüstü bu oyuncumuzun yerine başkası oynasa bjknin tehlike arz etmeden biten bir çok atağı gol pozisyonlarına dönüşebilirdi.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet çok iyi oyuncu ama maç içinde anlık konsantre kaybı yaşayıp aklı gidebiliyor dün immobileye yaptığı tokat çok gereksizdi ayrıca sonrasında rafa sılaya yaptığı foulde bence çok net sarı kart verilmez ama.net foul
Bunları dizginlemesi gerek

Öncelikle Allah seni nazardan ve sakatlıktan korusun.Seni hak ettiğin kadar övecek cümle bulamıyorum kusura bakma kara bela

Rakibini gerekirse kendi ceza sahasina kadar takip ettigi icin herzaman ilk 11 de oynamali

Geri kacmiyor sorumluluk aliyor

Hizli ve güclü oldugu icin bunu yapabiliyor

Her savunma oyuncusu bunu yapamaz

Adamı real madrid izliyor deniyor fakat bizim mükemmeliyetçi taraftarımız ki öyle olduğumuz için en büyük kulüp biziz illaki diyor az da kıllı olacak.10 numara topçu en son popescu bu kadar katkı sağladı stoperde

1000108039.webp

Geri
Üst Alt