#6 Davinson Sánchez

Bunun olmadığı maçlarda kazanamıyoruz, kıymetini bilin biraz. Bir kaç maç formsuz olduğu maçlar oldu ama bazıları süper abartıyor sanarsin ki iyi maçı yok. Onlarda tek tük maç izleyen taraftarlar zaten.

Yokluğu hücum tarafındaki duran toplarda da sıkıntılı

2 maç sıçtı diye adamın asılıp kesilmediği kalmış, bu adamdan verim almak zorundasın, gidip öyle muadilini falan da bulamazsın.

Geçen sene Ajax maçında ağzımıza etmişti gerçi ama aynısını tekrarlamaması dileğiyle, akıllı olmasını temenni edip desteğe devam.

2 maç sıçtı diye adamın asılıp kesilmediği kalmış, bu adamdan verim almak zorundasın, gidip öyle muadilini falan da bulamazsın.

Geçen sene Ajax maçında ağzımıza etmişti gerçi ama aynısını tekrarlamaması dileğiyle, akıllı olmasını temenni edip desteğe devam.
bu sene çok fazla konsantrasyon bazlı hata yapmaya başladı bu arada.Bu seneki performansını ben de eleştirdim , önceden sürekli övmeme rağmen.Hani her ne kadar herkese çok fazla maaş verip mecbur Davinson gibi oyuncuya da zam yapmak zorunda kalmış olsak da maaş artımı sonrası performansının düşmesinin verdiği endişe de var bende mesela.Yüklü kontratı alınca acaba salar mı diye tırsıyorum

Singo varken rakip sahaya baskıya daha rahat çıkıyor. Formda denemez ama sezon içinde form bulacaktır.

Muhteşem bir oyuncu… arada maça iyi başlamadığında konsantrasyon kaybı yaşasa da biz ondan memnunuz…

Bazen cok kolay calimlar yiyebiliyor. Ama onsuz da olmuyor. Cok kiymetli bir adam.

O açıklamalar çeviri hatası değilse biraz bize saygısızlık olmuş. Baya gelin alın diyorsun geri dönmeye açık olsan bile bir gün isterim dersin bu biraz abartı olmuş.

Şu anlık aklım Galatasaray’da diyor ama ileride Ajax’a geri dönebilirim diyor. Ajax taraftarları ne zaman geri döneceksin diye soruyormuş.

Adam aslında hak ettiği sevgiyi bizim taraftardan pek fazla alamıyor galiba. Benim gördüğüme göre takım içindeki bazı oyuncularımız etkileniyorlar birinin öbüründen daha fazla sevgi gösterisi almalarına. Aslında her oyuncumuza aynı ilgiyi göstermeliyiz sadece gol atana değil.

Şu anlık aklım Galatasaray’da diyor ama ileride Ajax’a geri dönebilirim diyor. Ajax taraftarları ne zaman geri döneceksin diye soruyormuş.

Adam aslında hak ettiği sevgiyi bizim taraftardan pek fazla alamıyor galiba. Benim gördüğüme göre takım içindeki bazı oyuncularımız etkileniyorlar birinin öbüründen daha fazla sevgi gösterisi almalarına. Aslında her oyuncumuza aynı ilgiyi göstermeliyiz sadece gol atana değil.

Ajax bizim verdigimizin yarisina bile vermez

Açıklamalarında bi sıkıntı yok da performansında sıkıntı var posyonlarda leyla genelde

yer tutması pozsiyon bilgisi falan fecaat kötü ya eskiden atletizmi ile falan kapatıyor diyordukta konsantre olamayınca o da işe yaramıyor gibi saçma sapan müdahaleler falan yapıyor anca
ajax 2 kere mi ne geldi koca maçta zaten birinde yerinde yoktu orta sahada falan takılıyordu

t81dmom.png

öbüründe de erenin son dkda weghorstun şutunu kestiği pozisyonda napmaya çalıştığını kendisi de bilmiyodur muhtemelen singoyla mı anlaşamadılar nedir göz göre göre adamı kaçırdılar resmen

6wvf2qh.png

lqvy0dj.png

Geri
Üst Alt