#6 Davinson Sánchez

Cok cok begendim. Boeyi klonlayip sol beke koysak acayip bi 4lü yapicaz 😃

6 pas üzerinden o topu kaleciye nişanlamasa 10/10 verecektim ama o golü atamadığı için 9.5/10 veriyorum.

Arada kafa gidiyor işte. Keşke gitmese. Çok iyi oyun çıkardı.

En son serdar aziz varken bu kadar rahattım. Bambaşka bir seviye
images (81).webp

bayernden 5 yeriz oynarsa

oynamaz ise 8

nelsson abdulkerim çok iyi anlaşıyormuş falan filan. adam ilk maçında hem de abdul ile değil yedek stoper-defansif orta saha kaan ile oynadı. hızlı, iyi zıplıyor. rakip geldiğinde geri geri kaçmıyor danimarkalı gibi.

nelsson gibi aldığı topların yarısını kaleciye yarısını yanındaki stopere oynamıyor. ileri oynadığı bazı toplar iki saniye sonra icardi'ye geldi. işte gerçek stoper.

Ayağı Nelsson'dan iyi mi emin değilim ama daha önde konumlanması ve top kullanmaktan çekinmemesi daha ilk maçında fark ettirdi. Hem hücum sürekliliğinin sağlanmasında, hem de geriden oyun kurarken extra bir pas istasyonu olmasıyla ciddi katkı sağladı.
Formayı daha da zor bırakır.

Ayağı Nelsson'dan iyi mi emin değilim ama daha önde konumlanması ve top kullanmaktan çekinmemesi daha ilk maçında fark ettirdi. Hem hücum sürekliliğinin sağlanmasında, hem de geriden oyun kurarken extra bir pas istasyonu olmasıyla ciddi katkı sağladı.
Formayı daha da zor bırakır.
ayagıda iyi kafasıda iyi nelson kafaları rakibe indiriyor bu herif iyi yerlere attı

Geri
Üst Alt