#6 Davinson Sánchez

Sağ stoper harici şu adamı başka yerde oynatmayın bu kadar mallaşılmaz ya başka mevkide

Sag stoper disina cikinca 2 milyonluk topcuya donuyo mevki farketmeksizin.

Yedigimiz gol de rakip le didismek yerine levent’i karsilayan oyuncu olsaydi veya dogru pozisyon da olsaydi bu kadar rahat bir orta gelmez di ceza sahamiza

Zamli sözlesme den bu yana ne yazik ki kötü oynuyor acilen toparlanmali

Herhangi bir hatasını göremedim bende mi arıza var iş gördü bence 10 üzerinden 7-8

Yenen golde ne oldu anlamadım hakem ne diye akan oyunda oyuncu ile diyaloğa girer? Fbli geldi çarptı, yere düştü hatta faul mu anlamadık orada hakeme bakarken.

Alvarez arkadan vurduğunda hakem durdurmuyorsa direk kalkıp elleriyle itmesi gerekirdi ortamı gerse oyun dururdu.

Bekte oynamasına rağmen çok iyi oynadı hatasızdı. Hücumda da Sane ye maçın en net pozisyonu nu hazırladı.

Reis bu herife haftalardır kafayı taktım. Berbat oynuyor, düzelme emaresi de göstermiyor. Sezonun yarısı bitti. Ne zaman toparlayacak yani. İyi oynadı denilecek maçı 1-2'yi geçmemiştir bu sezon. Abdülkerim'e edilen lafların çeyreği bu adama edilmiyor. Hâlbuki bu sezon Abdülkerim 10x filan daha iyi kendisinden ki sezon başı zayıf halka Abdülkerim olur diyorduk, şimdiye kadar tam tersi oldu. Singo'yu sağ stoper yapıp devre arası sağ bek bulmak daha kolay gibi.

golde icardi de dönmeliydi ama bu da rakipteki çingeneyle dalaşmaktan yerini unuttu adama serbest vuruş gibi orta açtırdık sayelerinde

Geri
Üst Alt