#6 Davinson Sánchez

Apo ile beraber mükemmel oynadı. Kusursuzdu yüzü eskimese yeni transfer olsa 1 hafta övülürdü.

Sakatlanmadı umarım, son pozisyonda biraz yerde kaldı ve kalktığında da adelesini tutuyordu.

yediğimiz golde topu ıskaladı diye laf yiyor ama hamle yapmayı deneyip risk alan bi stoper hep öyle oldu arada ıskalayacak. o golü de eren yüzünden yedik kendisi ıskaladı diye yemedik

fakat bundan bağımsız Sörloth ve Alvarez gibi herifleri asla tutamadı. özellikle ilk yarı çok kötüydü ama ikinci yarı biraz normalleşti performansı

geçen seneden alıştığımız elit seviyede değil ama büsbütün üzmüyor da neyse ki

maca iyi baslarsa iyi oynuyor kötü baslarsa kaybettiriyor direk

hic arası yok

Bom boş bir stopersin. Bu sezon zaten bir tane iyi maçın yok.

Yediğimiz golde her şey bunun sektirmesiyle başladı.

Onun dışında kaç tane topu sektirdi sayamadım.

Eskiden yerini kaybediyor falan diye eleştirirdim ama en azından bizim ligde çoğu zaman fiziksel kalitesiyle o açığını kapatırdı.

Avrupa maçlarında Rigas'daki 9 numara dahil tüm forvetler zaten karısı eylemişti bunu.

Şimdi fiziksel olarak da çok düştü ve bomba stoper statüsünde. Norveçli ağır adamı bile açık alanda yakalamakta çok zorlandı.

Bir röveşata çeker yine herkes yine wow falan olur ama gerçekler öyle değil maalesef.

Sezon sonu vedalaşmalı mı yoksa devam mı etmeli ben çok kararsızım. Eskisi gibi güvenilir durmuyor saha içerisinde. Tottenham günlerindeki gibi acemice davranıyor

singo var zaten bu arkadaşı gonderın

Atletizim geriledigi an daha fazla göze batacak böyle hatalari. Elit seviyede hizi sayesinde yaptigi kücük pozisyon alma hatalari gibi seyler rahat telafi ediyordu. O hiz git gide geriledigi an, Chedjou/Dany vibe verebilir ve ondan yazin satmaya bakmaliyiz.

Bu sene Lemina 'nın stoper performansı Davinson 'dan daha iyi, maalesef benzer durum Torreira için de söz konusu

Davinson Sanchez. Kusursuz bir performans. Yediğimiz golde boşa sıçradı ama onun dışında baştan sona kadar çok konsantre ve çok güçlü bir Davinson izledik. World Class bir stopere sahip olduğumuzu etiyle kemiğiyle hissettiriyor bize. Eski El Patron geri dönüyor zamanla.
-ria8wi.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzaklastırdıgı topların nereye düştügü önemli

dan dun vurunca uzaklaştırma olmuyor

Geri
Üst Alt