#6 Davinson Sánchez

B.k yoluna kart yedi maalesef. Hakem kart vermek için kart verdi saçma sapan bir yerde.

Singo anfield'de stoper oynarsa b.ku yeriz. Alanya bile kevgire çevirdi. Singo'nun stoperlikle bir alakası olmadığını gördük. Adam sağ bek, ortasahada idare eder
Yalnız, Singo'nun Alanya'ya karşı olan konsantrasyonuyla, Liverpool'a karşı konsantrasyonu aynı olmayacaktır. Ama yine de bence de stoperde Lemina oynamalı.

Yalnız, Singo'nun Alanya'ya karşı olan konsantrasyonuyla, Liverpool'a karşı konsantrasyonu aynı olmayacaktır. Ama yine de bence de stoperde Lemina oynamalı.
Konsantrasyonla ilgili olduğunu sanmıyorum. Stoperlerin sahip olması gereken fundemental,pozisyon alma ve kademe bilgisi yok bu adamda. Stoper değil gibi görünüyor sahada. İyi bir sağ bek ama

Konsantrasyonla ilgili olduğunu sanmıyorum. Stoperlerin sahip olması gereken fundemental,pozisyon alma ve kademe bilgisi yok bu adamda. Stoper değil gibi görünüyor sahada. İyi bir sağ bek ama

Ya normalde katılırım bu dediğine ama yani bundan sonrası kısmet ya. Artık stoperde Sanchez mi varmış Singo mu varmış napalım diyorum

Bu sene fabrika ayarlarına döndüğünü varsayarsak andfield’de olmaması avantaj bile olabilir. O atmosferde hata yapmaması %1 falan davinsonun. Dün de ilk 5 dakika da çok uğraştı yedirsin bir tane diye ama Allah izin vermedi

Bjk maçında kötüydü
Liverpool maçında da genel performansı iyi denebilir ama güven vermedi
Yine de kendisi olmadan Anfield'da napacaz ciddi muamma

Kaan Ayhan, Arda Ünyay söz konusu olamaz
Singo'nun orada hem etkinliği düşüyor, hem de takım olarak sağlam duramıyoruz
Lemina aslında fena değil ama bu sefer de orta saha boşalıyor ve helvalaşıyor

Serefsiz Hakem, düsündükce sinirleniyorum ya

1000152784.webp

tjk maçında iyi değildi ama o maçtan sonra o bayıldığımız sanchez geri döndü, liverpool ve başak maçlarında harika oynadı. Liverpool rövanş maçında kendisini çok arayacaz

Seneye Singo var, Davinson dan çıkalım fantezisi var. Arada bir kaç maç kötü olabiliyor ama uzun lig maratonunda şampiyonluk Davinson'la kazanılır, Singo ile değil.

bugun oynasa cok bi sey degismezdi muhtemelen ama yine de asiri haksizlik ediliyor bu herife
millet asiri kaniksadi tarihimizde bu seviye stoper azdir hatta muhtemelen yoktur

Hazırlık maçında Fransaya karşı ilk 11 de. Türkiyede yayın yok maalesef.

Konate'nin kafasına aduket çekmesini arzulamaktayız.

Milli aralarda oyuncularımızın konularına yeni mesaj atıldığında ufak çaplı krizle giriyorum.

Osimhen bu sezon travma yarattı.

Geri
Üst Alt