#6 Davinson Sánchez

Beli kirilacakti beli. Arkasina atilan hic bi topa birak hamle yapmayi,dusunmeye bile calisamadi. Tam anlamiyla rezalet baska bisey degil.
Su adami 90 dakika sahada tutana da hoca moca denmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3-5 maç form düşüklüğü olsa anlarım da bu sezonu komple kötü geçirdi ve bunu normalleştirdi. Seneye as kadroda güvenerek yazılacak bir isim değil artık.

Yok bu farklı renktaş

Cidden feci durumda

Bu sıçınca Apo'da sıvıyor zaten

Üzerine bu ikisi yetmezmiş gibi bir de Sallai denen yetenek fukarasını oraya koyuyroz

Tam bir komedi dans 3'lüsüne dönüyor arka taraf

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çizgiyi çok önde kuruyor Okan. Davinson veya Apo çoğu zaman önde baskıya da katılıyor. Biraz da oyun planı ile alakalı olduğunu düşünuyorum. Kolay harcamayalım. Zira yerine yenisini koymak zor. Bence önce Apoyu değiştirmeliyiz.

Sallainin yeteneksiz olduğu konusuna katılıyorum. Bu tür maçlarda pek katkısı olmuyor.

Bu arkadaş miladini doldurdu artık. Satimali. Adam hata yapmak için elinden geleni yapiyor. Komedi bir defans yapiyor

Kafa göz dalacam artık sana

Lan bir de her hatadan sonra kafanı sağa sola sallayıp olmamalıydı çekmelerin yok mu sanki bir boktan ders alıyomuş gibi çıldırttın lan artık

Her maç böyle yapıyor. Diyoruz. Kötü oluyoruz. Laubali, vurdumduymaz, lakayıt, şımarık,

Daha hangi tanımı kullanayım?

Patronmuş, hoca sıçıyor, cemaat osuruyor işte. Sokayım böyle el patrona.

Yalayın devam.

Formsuz abi yorgunda olabilir gayet normal yeteri kadar dinlendirilmedi belki de Singo'yu düzenli izleyemedik mesela kaç maç arka arkaya oynadı burada hoca dokunuşu olacak 2-3 maç adamı atacak kenara dönüşü çok daha iyi olacak sonra

1777751740131.webp

patladık

Şimdiden yedegi satıldığında alinacak adam belli olmali hayalimdeki yönetim şekli budur

Kaybettigimiz veya berabere kaldigimiz maclarin tamaminda etkisi var

Iyi oynadiginda menajerini yollayip zam almasini biliyordu

Simdi sira yönetim de

Menajeri gelmeli ve maasinda indirimi kabul etmeli

Etmiyorsa da yollanmali

Zaten yerine kesinlikle artik yeni bir stoper transfer edilmeli öyle ya da böyle artik yedege düsecek

Geri
Üst Alt