#6 Davinson Sánchez

Son oynadıkları maçın üstünden 25gün geçmiş.

Bence biz sattık kendisi kişisel şartlarda anlaşmaya çalışıyor yeni takımıyla

Nasılsa ahır gibi yönetilen bir yerde oynuyor. Canı ne zaman isterse gelir

1 aydır elenmiş hala izinde, 10 gün sonra lig başlıyor. Elde stoper yok. Aşırı saçma işler Yapıyoruz bu sene.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Messi bile takımına döndü dün ilk maçına çıktı. Biz Davinson’u çoktan sattık galiba.

Hocanın suçu.

Icardi gitti ama anlaşılan bu tatil alışkanlıkları değişmemiş demek ki.

Zaten stoper yok takımda, Ağustos olmuş as stoperin hâlâ gezip tozuyor. Bu lakaytlık bu rahatlık insanı deli eder.

Başkanı ayrı hocası ayrı. Of of.

Tamamen teknik heyetin sorumluluğu. Messi bile dün maça çıktı takımıyla.

Sanki bol bol biriktirilmiş tatil günleri varmış gibi yıllık izin gibi kullanıyor oyuncular.

geçen sene iç saha liverpool maçından sonra dünya kupası var diye ayağını topa sokmuyordu. şimdi tatili de uzattıkça uzatıyor raporla yıllık izin uzatan memur gibi. sen yönetim olarak türk kafasıyla takım yönetirsen hocanın da iktidardaki gücünü kısıtlarsın tabi ona bişey diyemiyorum. böyle kulüplere şl çok bile, geçtim başarısını zartını zurtunu.

Koskoca kulübü dingonun ahırına çevirdiler ne yazık ki. Başkanı Dursun olanın hocası da Okan olur. Disiplin vs. Hak getire. Herkes kafasına göre takılıyor işte.

Benim anlamadığım bunu alacak takım da idman yapmasını istemez mi boş boş oturmasını istemezler herhalde bu ne saçma iş

Pamuklara sarıyoruz işte, dinlensin iyice. Sakatlandığı senaryoda takımda başka stoper de yok. Hem bizde hem de WC'de tempolu bir sezon geçirdi zaten

geçen sene iç saha liverpool maçından sonra dünya kupası var diye ayağını topa sokmuyordu. şimdi tatili de uzattıkça uzatıyor raporla yıllık izin uzatan memur gibi. sen yönetim olarak türk kafasıyla takım yönetirsen hocanın da iktidardaki gücünü kısıtlarsın tabi ona bişey diyemiyorum. böyle kulüplere şl çok bile, geçtim başarısını zartını zurtunu.
Gökhan abi 27 "Gel"ecek mi

Geri
Üst Alt