#6 Davinson Sánchez

Nelsson'u çok severim müthiş karakter harika bir savunma oyuncusu 1'e 1'de çok kritik müdahaleleri var ama pas konusunda ciddi sıkıntı vardı. Aldığı topları genelde sağ tarafta taca vuruyor ya da çok ileri atıyordu top kaybı olunca zaten direk top rakibe geçiyordu. Tabi bu en zayıf yönü bu onun hariç diğer her şeyi müthiş bu sene kafasını tam anlamıyla futbola veremedi yoksa bu kadar göz önünde olmazdı.

Sanchez bu konuda inanılmaz rahatlattı rakibin baskısına karşın topu bir anda çekip hareketlenmesiyle ya da çok iyi pas atmasıyla rakibe pres imkanı pek tanımıyor. Takım ön alan baskısındayken daha çok ön bölgeye çıkıyor. Bunun yanında 3 maçta 3 gol atacak kadar net pozisyonlara girdi 1 tanesi gol oldu bu da önemli çünkü deplasmanda 0-1 öne geçiren gol oldu. Her zaman iyi oynayamazsın duran toplar önem kazanır Abdülkerim ve Sanchez iyi hava üstünlüğü sağlıyor.

Okan hocanın neden Sanchez gibi bir stoper istediğini şimdi daha net anlayabiliyoruz baskı konusunda hem Abdülkerim hem Sanchez +2 orta saha özellikleriyle oyuna katılıyorlar takım boyu daha kısa kalıyor ve ikiside baskı anında topu kaybetmiyor önemli bir kazanç oldu.

reis kolombiya milli takımına seçilmiş üzüldüm

Penaltıda suçu var mıydı bilen var mı. Buraya klibini atarsanız seviniriz.

Adam bugün geliyormuş galiba, ulan gece gelip yarın maça mı çıkacak.
Abv milli aralar.

simdi ne desem irkciliga girer

tam bir rezillik su olay

hem ziyek hem zaha hem bu

ücünden de ciddi sekilde magdur olduk

su milli takimlari cikarana sabah aksam küfür edebilirim herhalde

Fenerli olsaydım su durumda milli araların fenerimize kurulan bir komplo olduğunu düşünürdüm.

Hayırdır ne oluyor?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt