#6 Davinson Sánchez

Ne için sakatlığı hakkında hiç bir açıklama yapmadı, yapmıyor kulübümüz anlamıyorum. Taraftar olarak durumu nedir bilmek isterdim. Kabul edilebilir bir iletişim stratejisi değil bu.

Davinson olsa idi takımla çalışmaya başladı diye açıklarlardı diye düşünüyorum. Tabii şerh koymam lazım ki, bilgim yok konu hakkında, yanılabilirim.

Nelsson iyi performans gösteriyor. Eksikliğini hisetmiyoruz ama en kısa sürede takıma dönmesini isterim.

Yanlımarkette sakatlığını güncellemişler ayak parmakları sakatlığı eklemişler uyluk sakatlığı iyileşmiş ayak parmakları sakatlığı başlamış gözüküyor. Ayak parmaklarına noldu bu adamın yav?

oynatmayın adamı dinlensin nelsson 2-3 maç daha iş görür. elimizdeki en kaliteli adamlarıda iyileşmeden oynatıp pert ediyoruz. yönetim okan buruk'un tabiri caizse kulağını çekmeli zaten icardi ısrarı da icardi'yi çökertti resmen.

Antrenmandaki Sanchez'e benziyor bence de.

Yalnız bu adam sakatlanalı 1 ayı geçti sanırım. Ayağı kırılmadı, kopmadı. Niye hala iyileşemedi?

Antrenmana çıkacak seviyeye geldiyse çok iyi benim beklentim çok daha kötüydü. Hiç acele etmemize gerek yok Kayseri ya da Ümraniye maçında sahaya sürsek yeter

Beyler en değerli oyuncumuz olduğunu düşünüyorum, ne dersiniz ?

Geri
Üst Alt