#6 Davinson Sánchez

Ligimizin ve CL A grubunun en iyi stoperi ne zaman antrenmanlara başlayacak?

bu Davinson, başka Davin yok arkadaşlar. lütfen ona göre aksiyon alın.

1694644515162.webp

Enteresan bir tercih olmuş nelsonun devre arası gideceğini düşünüyorum ama o devre arasına kadar kim oynayacak satacağın adamı oynatmak zorundasın o zaman davinson oynamayacak 3 lu oynasan tete yedek kalacak Kerem o pozisyonda 4 lu orta sahada oynayamaz. Maasi zaten yüksek bilmiyorum bir plan dahilinde alınmıştır umarım

Amerika’da milli maclar hala devam mi ediyor acaba? Hala takima katilmadi.

yanılacaksın inş

bu lige profil olarak uyuyor gayet

iş yapması lazım, zaman zaman sıçar tabi ama epl’de ki gibi zorlanmayacaktır
Eski maçlarına bakıyorum da her maçta 1 2 sakarlığı kesin var..Pozisyon almada sıkıntı var sanki 1 2 saniyeliğine off konuma geçiyo gibi..Yok 9 10 m euro bayılmaya ne gerek vardı.Maaşı da 3.2 nerden baksan saçma oldu bu herif..Hem Nelsson bu arkadaş yüzünden kesik yerse sıkıntı..Şimdiden soğudum bu arkadaştan..

Eski maçlarına bakıyorum da her maçta 1 2 sakarlığı kesin var..Pozisyon almada sıkıntı var sanki 1 2 saniyeliğine off konuma geçiyo gibi..Yok 9 10 m euro bayılmaya ne gerek vardı.Maaşı da 3.2 nerden baksan saçma oldu bu herif..Hem Nelsson bu arkadaş yüzünden kesik yerse sıkıntı..Şimdiden soğudum bu arkadaştan..

sahaya bi çıksın rdaş, formayı hele bi giysin üstüne, baktık kötü oynuyor o zaman soğuruz. şuan negatif düşünmek doğru değil kesinlikle

sırf maaşı 3m Euro diye kötü olsa dahi oynayacak hali yok sonuçta, yarın öbür gün beğenmeyip, göndermek istesek yine illa ki bir alıcı bulunur göndermesi de dert olmaz sakatlık, kaza bela olmazsa

Emini kiralayıp bu adamı almak takım ici dengeleri bozdu zannimca

Geri
Üst Alt