#6 Davinson Sánchez

Şöyle sağlam bir depar attığını görürsem rahatlayacağım, sakat sakat oynatılan her oyuncu dönüşünde sıkıntı yaşıyor, Boey bile yaşamıştı.

Ara ara adama Luyindama avarelliği geliyor. Savunmada sıkıldığını düşünüyorum ben fazlaca iş yapmalıyım kafası.

Sakatlık sonrası düşüşte.

Bize gelen herkes zımba gibi sonrası muamma ...

Apo da döndüğünde açıkçası 3'lü savunmaya geçmeyeceğimize göre;

Nellson-Apo tandeminin önüne çakılı defansif orta saha olarak Sanchez koyulabilir. Zira kendisi atletik bir oyuncu ve pas kabiliyeti oldukça yüksek. Torreira'nın orta sahadaki yükünün de hafiflemesini sağlar ve üstüne Torreira tek kesici olmayacağı için orta sahada daha rahat oynayabilir.

Davinson sakatlıktan pek iyi dönemedi, her zaman ekstra müdahaleleriyle çok iyi bir stoper oldu ama o dağınıklığıyla birlikte döndü sakatlıktan

Nelsson bu kadar formdayken, üstelik Abdülkerim ile olan uyumu da ortadayken, Abdülkerim döndüğü zaman Nelsson değil Davinson yedeğe çekilmesi gerekiyor. En azından Nelsson piyasasını bulup satılana kadar böyle devam etmekten yanayım

Nelsson çok formda ama lige gelmiş en iyi stoper diye düşünüyorum. Yerini kaybetmesi kendine güvenip öne çıkmasından kaynaklanıyor genelde.

Sakatlıktan berbat döndü. Umarım düzelir hele çok ender savunma hatası yapan Nelsson yerine oynayacaksa çok ah ettirir

Şampiyonlar ligi maçlarında efsane iyi oynamıştı ancak sakatlık sonrası savunma anlamında çok kötü. Umarim toparlar çünkü ciddi bir mali yüke girdik, hem bonservis hem yıllık ücret olarak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt