#6 Davinson Sánchez

Hazır gelmiştir umarım.

Lig ayrımını düzgün yapmak lazım, nelsson süper ligde, davinson İngiltere'de oynadı, bir kere İngiltere'de oyuncular hem büyük hem atlet, nelssonu severiz falan da daha diagne, dizsiz aboubakar falan yanından atıp geçtiler. İki lig arasinda epey fark var.
Premier Lig'de düzenli şekilde en son ne zaman oynayıp katkı vermiş bence onu da bilmek lazım. Yanında da Toby gibi Verthongen gibi top class stoperlerle oynadı iyi addedildiği dönemlerde hatırladığım kadarıyla. İzleyenler de serbest düşüşte olduğunu doğruluyor. Oynadı da ne oynadı yani? Nelsson başka bir ligde gittiğinde pozisyon bilgisini unutmayacaktır herhalde o yüzden adamı zayıf olduğu atletizimden vurup karşılaştırma yapmak yanlış. Barındırdığı özellikler Davinson'un en iyi olduğu özelliklere göre çok daha değerli.

Tottenhamlıların dediğine göre en son düzenli olarak iyi oynadığı dönem 21-22 sezon sonu imiş

Premier Lig'de düzenli şekilde en son ne zaman oynayıp katkı vermiş bence onu da bilmek lazım. Yanında da Toby gibi Verthongen gibi top class stoperlerle oynadı iyi addedildiği dönemlerde hatırladığım kadarıyla. İzleyenler de serbest düşüşte olduğunu doğruluyor. Oynadı da ne oynadı yani? Nelsson başka bir ligde gittiğinde pozisyon bilgisini unutmayacaktır herhalde o yüzden adamı zayıf olduğu atletizimden vurup karşılaştırma yapmak yanlış. Barındırdığı özellikler Davinson'un en iyi olduğu özelliklere göre çok daha değerli.
puff mem-basg 720 yıldır sanchez b.kluyorsun yeter yahu. inch 9.5'a aldık 9.5'a satarız da sen de üzülmezsin :/

1694804330458.webp

Ben Samsun maçında süre alması gerektiğini düşünüyordum.

Kopenhag maçında 11 başlamayacak zaten. Bu kadar kısa sürede böyle riskli işlere girmek doğru değil. Ama Kopenhag ve bence Başakşehir maçlarında da bunu denemez Okan. Deneyebileceği maçlar İstanbul ve Ankara olur. Manu maçında 11 başlaması gerektiğini düşünüyorum. Zira Apo ve Nelsson rakiplerine göz açtırmasa da çok ağır kalıyorlar. Beklerimiz veya orta ikilimiz biraz dalsa bu ikilinin arkasına çok rahat kaçılıyor.

Aboubakar’ın tokatlamadığı stoper azdır dünyada, aklı olsa Manchester’ın forvetiydi şu an, fazla küçümsemeyin o adamı.

Bu adamın niye bu kadar küçümsendiğini anlamadım, EPLde 2 tane çok iyi sezonu var, Ajax’tan ayrılış dönemi zaten Avrupa’nın en iyi yükselen stoperlerindendi.

Gelmeden önce de EPL baş altı takımının 3. stoperiydi, bu seviye adamın 26-27sinde Türkiye’ye geldiği sayılıdır.

Geri
Üst Alt