#6 Davinson Sánchez

almasaydık ne durumda olurduk acaba, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyorum bu transfer için

Gelmeden önce kağıt üzerinde anlamsız ve lüks görünen bir transferdi ama oynadığı ilk maçtan itibaren belki de son yılların en faydalı transferlerinden biri olduğunu kanıtladı. Nelsson'dan beklenen 25 milyonu bundan alacağız büyük ihtimalle.

Son dakika transferi olmasina ragmen bu yazin en iyi transferi oldu.Cogumuz ne gerek var Nelsson varken bu kadar para harcamaya dedik ama aldigimiz paranin cok cok ustune satabiliriz.Geldiginden beri hem performans olarak cok basarili hem de takima cabuk uyum sagladi.Boyle devam aslan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1- Bizi 3.bolgede tutacak hem hamle hemde paslari yapiyor.. Hamle diyip tek aksiyona indirgemeyeyim... Topu kapiyor, pres yapiyor ya da faul ile durduruyor (dogru faul ile).

2- Fizik gucumuzu net yukari cekiyor

3- Takima sogukkanlilik katiyor

4- Takim savunmasini 2 katina cekti

5- Yan toplarda ya da cepheden toplarda hava hakimiyetimizi arttirdi

6- En onemlisi, Abdul'un ve Torreira'nin aciklarini kapatiyor ve/veya formunu yukari cekiyor

7- Bizi isin defans ve pres sonrasi donuslerdeki alan daraltmasinda, rakibi yipratmasinda kurtariyor...

Zaha-Ndombele-Ziyech durumuna bakinca, bu adamin alinmis olmasi cogu seyi kurtardi. Yoksa suan orta siralardaydik saka yapmiyorum. Gerekli olan, tempolu bir 8 numara, solbek ve forvet yedegi. Aci olan, bunlari yazin bekledik, sezon sonu istedik ve degisen birsey yok... Nelsson yerine alinmis bir adam ise joker gibi bu eksikliklerin bir kismini absorbe ediyor, cok tesekkurler Sanchez.

Okan hocanın en çok istediği hamlelerdendi oyunu önde oynuyorsak buna uygun stoperle oynamak gerekiyordu hem atletik hem ayağı iyi hem de hava toplarında süpürücü rakiplerin kontra ataklarında bile rahatlıkla engelleyebiliyor aynı zamanda topun üstüne basıp ara paslar ve iyi pas dağıtıyor.

Davinson Sanchez diyoruz ve sonuna da Ligimize Gelmiş Geçmiş En İyi Stoper diye ekliyoruz kesinlikle. Ben böyle bir oyuncu izlemedim. Kesicilik üst segment, Hız olarak EPL seviyesinde, Teknik ligin çok üzerinde ve üst segment Hava Hakimiyeti. Tottenham böyle bir adamı nasıl bize bıraktı akıl alır değil. Sahanın her zaman ki gibi en iyisiydi. Ajax ve Tottenham Kolombiya ve Dünya Futboluna harika bir oyuncu kazandırmış kesinlikle
FB_IMG_1698521977826.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi olanı bozmak pek mantıklı değil ama acaba Kaan Ayhan gibi bir rol ile 6 oynayabilir mi diye düşünmemek zor.

Davinson Sanchez diyoruz ve sonuna da Ligimize Gelmiş Geçmiş En İyi Stoper diye ekliyoruz kesinlikle. Ben böyle bir oyuncu izlemedim. Kesicilik üst segment, Hız olarak EPL seviyesinde, Teknik ligin çok üzerinde ve üst segment Hava Hakimiyeti. Tottenham böyle bir adamı nasıl bize bıraktı akıl alır değil. Sahanın her zaman ki gibi en iyisiydi. Ajax ve Tottenham Kolombiya ve Dünya Futboluna harika bir oyuncu kazandırmış kesinlikle Ekli dosyayı görüntüle 224072

Tottenham'da çok kritik hatalar yaptı ondan. Bazen anlık konsantrasyon kaybı oluyor, dikkat ettiyseniz bazen gereksiz yere kayarak müdahale yapmaya çalışıyor ve geçiliyor.

Bizim gibi önde basan önde oynayan takımlar için çok iyi ama.

Sanchez övünce Nelssonuma ihanet etmiş gibi hissediyorum ama gerçekler bunlar. Sanchez net en iyimiz. Şahsi görüşüm demeyeceğim. Çünkü bu bence nesnel bir şey. Davinson Sanchez sadece Galatasaray değil Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi stoperdir. Daha önce her şeyin bir arada bu kadar iyi olduğu bir stoper görmedim. Kesici, Hızlı, Zeki, Teknik, Skorer. Popescuda dahi eksik vardı Davinson da yok.
InCollage_20231101_181154159.webp

inanilmaz iyi

nelsonu gördükten sonra adam gözüme daha da mükemmel geldi

her zamanki gibi yine müthiş de, bu adam sol stoper oynamamalı, topla çıkma özelliğini kullanamaz, takımımızda düşer. Başlarım Nelsonuna da sol bekini de.

Geri
Üst Alt