#6 Davinson Sánchez

Abartmak istemiyorum ama bu adam galiba lige gelmiş-geçmiş en iyi stoper.Geçen sene 25milyon çektiğimiz Nelson'u ptt 1.lig topçusu gibi gösteriyo acayip bir adam

Abartmak istemiyorum ama bu adam galiba lige gelmiş-geçmiş en iyi stoper.Geçen sene 25milyon çektiğimiz Nelson'u ptt 1.lig topçusu gibi gösteriyo acayip bir adam
Kalite olarak doğru olabilir stadyumda canlı canlı izleyince daha iyi anladım adamın gerçekten de ne kadar iyi olduğunu. Performans olarak bakacağız bakalım bi kaç yıl tutabilirsek o anlamda da gelmiş geçmiş en iyiler arasına girebilir.

Davinson Sanchez! Tartışmasız bu ülkeye adım atmış en komplike Stoper oyuncusu. Muhteşem bir Atletizm, Kuvvet, Dinamizm, Hava Hakimiyeti ve Teknik. Geldiğinden beri her maçta inanılmaz oynuyor. Ajax gibi bir takımda UCL maçlarında, Tottenham da EPL ve UCL maçlarında bayılarak izliyordum şimdi de bizde olduğuna cidden inanamıyorum. Kolombiya Aslanı, Üst Düzey bir Savunmacı. Seni hakedecek, izleyecek ne sevap işledik. Harikasın Narcos !
20231103_224537.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de Salvador kardeşimiz gibi mavi pavıreyd müptelasıyım

Oyunculari ovmeyin simdilik mac bitsin sonra gelirsiniz.

Bazen çok gereksiz ileri çıkıp arkayı boşaltıyor.abi senin görevin savunma o kadar da ilerde karşılama adamları

Geri
Üst Alt