- 27 Ocak 2010
- 140.033
- 106.511
- 5.788
para geliyor mu admirimNelsson gidecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
para geliyor mu admirimNelsson gidecek.
Birsey yok bunda, normal bir sekilde cevap vermis.Bu nasil bir tavir anlamadim Okan herhalde ipleri elinden kaciriyor acaip isler
Normalmi kim sakat diye uc kere soruyor yabancilar icin normal mi bilmemde bizde kinaye yapar gibi kim sakat diyor gibile geldi yaniliyormuyum ?Birsey yok bunda, normal bir sekilde cevap vermis.
Sakat degilim diyor resmen ozaman niye oynamiyon olm neler oluyor bana ilginc geldi
Sakat degilim diyor ama kendi de aciklamis zaten suan temkinli davranip oynatilmadigini.Normalmi kim sakat diye uc kere soruyor yabancilar icin normal mi bilmemde bizde kinaye yapar gibi kim sakat diyor gibile geldi yaniliyormuyum ?
Takımda akıllı adam yokSakat degilim diyor resmen ozaman niye oynamiyon olm neler oluyor bana ilginc geldi
Evet ask to Okan and the doctor diyor net şekilde. Okan karar verecek diye çeviren tercümanın ben.........ask to okan and the doktor diyor yani herif oynamak istiyo ama riskli diye oynatmıyolar konu klit
Hayir cunku Sanchez'in topla geriden oyun kurabilmesine engel olunur. Asil gorevi stoper zaten. Nelsson er ya da gec ayrilacak. Sanchez oynadigi maclarda bizim oyunumuza daha uygun stoper oldugunu kanitladi zaten.Bu adam geldiğinde Nelsonu bozmak yerine bu adamı 6’da deneyelim.
Hayir cunku Sanchez'in topla geriden oyun kurabilmesine engel olunur. Asil gorevi stoper zaten. Nelsson er ya da gec ayrilacak. Sanchez oynadigi maclarda bizim oyunumuza daha uygun stoper oldugunu kanitladi zaten.
Neye gore bu kanaata vardin, hic orada oynadigini gordun mu cunku?Ekli dosyayı görüntüle 230085
TS maçına kadar gelen giden olmayacağını varsayarsak elimizde 6’no olarak oynaycak en iyi adam Sanchez. Transferler geldikten sonra düşünülür.