#6 Davinson Sánchez

Bende kesinlikle 6 numarada denenmesi gerektigini düsünüyorum
Torreira bence tam hakkını veren 6 - top ile ilerleyip çok kullanamadığı için 8 olarak kullanamayız diye bakıyorum

Kaan defansif 8 ve 6 oynayabiliyor - çokta iyi top kullanıyor

bence Sanchez hareketliliği ile olabilir diye bakıyordumda - çokta faul yapma riskide var - Fernando perfomansı bekleyemem açıkçası

Nelsson gidecek zaten, Abdulkerim'i bir yere salmayiz.
Belli olmaz - ben top 3 ligden teklif gelebileceğini düşünüyorum.Kendi de isteyecektir o durumda.
Nelsson kafayı düzeltmiş gibi son maçlarda hiç kötü oynamıyor açıkçası.

Nelsson çok formda. Davinson orta saha oynayamaz mi sizce?

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nelsson çok iyi stoper Davinson komple futbolcu.

Tamam arkadaş Nilsson mu Sanchez mi tartışmasını bırakalım 3'lü stopere geçelim de herkes mutlu olsun

Tam böyle 6 numara oynayacak fizik, teknik özelliklere sahip ve ağır da olmayan bir oyuncu aslında.
Ama hiç oynadı mı bilmiyorum.

Bu bek sirkülasyonu ve oyuncu seçimleriyle 3'lü stoper düşünülmüyor değildir. Lakin hoca bence şu yarış ortamında riskli görüyor diye düşünmekteyim. Yoksa baya baya hazır omurga set var.

Çok özledikk bee, bana deseler Icardi mi Sanchez mi diye, pas derim, cevaplaması çok zor bir soru, çok seviyorum. İyi ki bizimlesin adamım 😍

Çok iyi niyetli adam. Halil in yanına gelip destek vermesi falan harbiden aidiyet duygusu varmış. Bu seneki diğer transferleri miz gibi lay lay lom takılmıyor harbiden karakterli adam. Tottenham neden çıkardı elinden anlam vermek imkansız. Ayrica ön libero mevkiinde de denense bir kaç mac iyi olur. Tottenham da o merkez orta saha bile oynamışlığı var.

Baba sahada çok başka duruyor be. İyi ki bizimle, Allah sakatlık vermesin bir daha

Geri
Üst Alt