#6 Davinson Sánchez

Tribüne çağırma işi iyi oldu

uA'yı tebrik ederim

Kendisi sezonu güçlü bitirecek diye düşünüyom

Formsuz bir dönemde ama arada böyle olacaktır. hata da yapsa baskı altına almadan destek olunmalı. tottenham'ın bu adamı ucuza bırakmasının sebebi de taraftarın oyuncuya uyguladığı mobing yüzündendi. davinson'un tottenham'da kariyerini zaten yaptığı hatalar ve taraftarın bizim nelssona yaptığımız şeyi yapması yüzünden bitti. Yani davinson toplanacaktır, o eski travmasını yaşatmamalıyız.

son 2 mactır inanılmaz kötü 190a yakın boyu var havadan topları alamıyor yerden 2 mactır cok basit hatalar yapıyor

nelsson formayı bir alsa gecen yılki gibi cok iyi rekabet olur

Patron un düşüşü mental kaynaklı bence. Hata yaptığı pozisyonda kalabiliyor gibi geliyor bana umarım toparlar.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özgüven kaybı var acil olarak sağına adam gibi bir sağ bek alınmalı Kaan'ın sağ bek olduğu yerde ben bir taraftar olarak güvenmiyorum her an arkaya adam kaçacak gibi geliyor Sanchez'in kafada Kaan sağ bek olduğundan beri yerinde değil.

Davinson Sanchez. El Patron! Ara sonrası hafif bir sallantı yaşamıştı ama bu kez daha iyi gördüm. Prime halinin yarısı dahi ligin en iyisi zaten de her zaman en iyisini yapmak zorunda. Tottenham bize resmen iki sene önce bir hediye verdi sağolsun. Mükemmelsin
-s80mr5.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elit seviyede yapamadığı tek şey yüksek top karşılama olabilir. Apokerim de yapamıyor o işi. Karşılamayı geçtim rakibi de bozamıyorlar pek. Bu sezon yediğimiz gollere baksak yarısı bu savunma arkasına sektirilen toplardan gelmiştir. Ayyuka çıktığı için her rakip bunu kullanmaya çalışıyor. O yüzden ya stopere ya defansif orta sahaya hava hakimiyeti yüksek cevval bir oyuncu almamız lazım.

Elit seviyede yapamadığı tek şey yüksek top karşılama olabilir. Apokerim de yapamıyor o işi. Karşılamayı geçtim rakibi de bozamıyorlar pek. Bu sezon yediğimiz gollere baksak yarısı bu savunma arkasına sektirilen toplardan gelmiştir. Ayyuka çıktığı için her rakip bunu kullanmaya çalışıyor. O yüzden ya stopere ya defansif orta sahaya hava hakimiyeti yüksek cevval bir oyuncu almamız lazım.
Geçen maç Kenny 10/9 hava topu aldı Davinson’dan. Enteresan bir şekilde havatopuna yükselmek yerine vücuduyla pozisyon almayı adet edindi son zamanlarda.

Hızına gereğinden fazla güveniyor bence.

Nasıl olsa yakalarım kafasında, ama yakalayamadığı adamlar da oluyor Göztepe maçında gördüğümüz gibi.

Baya baya kötü, gram güven vermiyor iyice şovmenliğe döndü. Hava topu falan hak getire zaten de, hareketleri de saatli bomba resmen. Rakip forvetler rahat üstünlük kuruyor. Abdülkerim bundan da kötü ama arada bir kritik müdahalesi olabiliyor en azından.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hava topu dışında kusurları yok denecek kadar az ki bu maçta bence kötü gözükmesinin sebebi de belli oldu bence apokerim ve kaan iki hantal ve pozisyon bilgisi vasat futbolcular özellikle davinsonun performansını çok aşağı çekiyorlar yanına danso-skriniar gibi bir stoperle tekrardan prime davinsonu görürüz diye dğşünüyorum

Son düzenleme:
Hava topu dışında kusurları yok denecek kadar az ki bu maçta bence kötğ gözükmesinin sebebi de belli oldu bence apokerim ve kaan iki hantal ve pozisyon bilgisi vasat futbolcular özellikle davinsonun performansını çok aşağı çekiyorlar yanına danso-skriniar gibi bir stoperle tekrardan prime davinsonu görürüz diye dğşünüyorum
2. yarı tüm topları aldı
Ilaveten, daha önce bariz şekilde Okan Buruk tarafından ileri çıkma diye uyarılmış

2. yarı tüm topları aldı
Ilaveten, daha önce bariz şekilde Okan Buruk tarafından ileri çıkma diye uyarılmış
Yanındaki oyuncuların da katkısı var aldığunız rebaundların sayısı yükseldi stoperlerin arkasına daha az top sekti kendisi de güzel süpürdü alanı
Kaan ve apokerimin arkasını toplamaya çalışmadığında daha iyi oynuyor şüphesiz

Kendisine sıfır suç buluyorum asıl suçlu bu adamın yanına sağ bek almayı beceremeyen yönetimdir adam stoper mevkisinde oynamıyor ki hem sağ bek açığını kapatmak, hem stoper oynamak, hem ön alana gidip top kazanımı sağlamak bu adam 3'üne birden yetişemez.

Ligin en iyisiyim. Beni kimse geçemez modunda. Hafife almaya başladı maçları.

50'de 50 hava topu süpüren adamdın kendine gel canım.

Sezon başındaki Davinson hem Göztepe maçında hem de bu maçta goldeki topa müdahale ederdi hızıyla. Biraz düşüşü var, bir rakibin arkasına geçince ya sarı kart yiyor ya salıyor

Geri
Üst Alt