#6 Davinson Sánchez

Her şeyi şova ve estetiğe dökmüş, hamallık hiç yok. Kendisine gelene kadar takımda eleştirilmesi gereken bir sürü adam var

Arkasını toplıcak, yandan ortalara kafa vuracak stoper lazım. Kendisine kızmıyorum ortasaha ortasaha değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam güvende hissetmiyor kendini. Dao duygusal bir oyuncu ve o kadar eminim ki yanındaki adamlara hiç güvenmiyor. Performans düşüşünü buna bağlıyorum ben.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 sezondur Nelsson izledik, Yarmolenko'ya vurdurduğu gibi avantajlı haldeyken kafa golü yedirdiğini hatırlamıyorum.

Davinson da fena düşüşte

Topu kendi sahasından alan rakip kendini bizim kale ağzında buluyor

Acil toparlaması lazım

Maçın oyuncusu. Tek başına 2,5 kişilik performans gösterdi.

Arada haşlamak lazım kendisini belli ki çok iyiydi bugün.

Bugun kendine gelmis tekrar.

Kırismıstan döndüğü maç olarak not alalım.

Tebrikler.

Her maç olduğu gibi yine baskın ve elinden gelen en iyisini yapanlardan birisiydi.

Sezon başında çok övdük, şimdi adeta onun acısını çıkarıyor.

Sarhoş gibi oynuyor haftalardır

Acilen toparlanmasi lazim

Form düsüklügü veya sakatlik bekliyordum zaten gecen sezon oldugu gibi ama bu kadar gerilemesini hic beklemiyordum

Düşüşte ama sağına soluna arkasına bakınca düşüşte olmama ihtimali yok.

Zorlandı ama ligde kritik virajda ağırlık koyup ortamı sakinleştirecektir. Yanına transferler de gelecek

Haftalardır leş gibi oynuyor, birinin kral çıplak demesi lazım. Okan'ın eline düşen adamın kariyeri bitiyor..

Davinson Sanchez: "Mutluyum. 3 puan daha kazandık. Takım olmanın önemli olduğunu ve birliği gösterdik. Yavaş yavaş daha sakin olmaya başlıyoruz. Fırsatları daha iyi kullanmaya başladık."

Bugün de liderlik yaptı. Takım kötüydü ama kendisi en iyilerden biriydi.

Geri
Üst Alt