Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Bugün canlı izledim Türk futbol tarihine gelmiş en iyi stoper olabilir.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu senenin 2 numarası Davinson, gerek istikrarı gerek spektaküler oyunuyla.bu herif asla hak ettiği değeri görmüyor
sezon bitti tüm agalar ya dinlendi ya da yolcu oldukları için oynadılar şov amaçlı son dakika çıkarıldılar vs.
bu adam sıradan bir oyuncuymuş gibi sürekli sahada. törenlerde falan sıradan bi topçuymuş gibi Eyüp ile Sallai arası podyuma çıkıyor falan. hiç yakışmıyor
bu adamı iyice kendimize aşık edip minimum 5 sene daha oynatmalıyız oysa. oğlu falan da özcimbomlu
taraftar biraz özel ilgi alaka göstermeli bu adama. ligin çok üstünde bir topçu tarihimizin de en iyi stoperi
3 senelik uzatma görüşmeleri başlamış. İnşallah imzalar tahminim 4,5-5 den aşağı maaş istemez. Adamın hakkıdır o maaşları veririm bu adama.bu herif asla hak ettiği değeri görmüyor
sezon bitti tüm agalar ya dinlendi ya da yolcu oldukları için oynadılar şov amaçlı son dakika çıkarıldılar vs.
bu adam sıradan bir oyuncuymuş gibi sürekli sahada. törenlerde falan sıradan bi topçuymuş gibi Eyüp ile Sallai arası podyuma çıkıyor falan. hiç yakışmıyor
bu adamı iyice kendimize aşık edip minimum 5 sene daha oynatmalıyız oysa. oğlu falan da özcimbomlu
taraftar biraz özel ilgi alaka göstermeli bu adama. ligin çok üstünde bir topçu tarihimizin de en iyi stoperi
Sezon başında Osimhen ve Davinson ligde sağlam otuz maç oynasınlar şampiyon oluruz demiştim. Orta sahada benzer dominasyonu Lemina sağolsun kurmağa başladıkBu senenin 2 numarası Davinson, gerek istikrarı gerek spektaküler oyunuyla.
Hesaplarımı neticelendirdim
Şampiyonluğun parolası: 85 puan
Ucuz bile hocam3 senelik uzatma görüşmeleri başlamış. İnşallah imzalar tahminim 4,5-5 den aşağı maaş istemez. Adamın hakkıdır o maaşları veririm bu adama.