#6 Davinson Sánchez

1 mac dünyanın en iyi stoperi 1 mac samet akaydın gibi oynuyor

G96iqxDXIAAHN0q.webp

Kimse girmemiş başlığa. İcardiye şişko demek kolay Nelssona herkes yürüyordu. Apo bunun gibi takılsa söveriz

Bu sezon tüm derbilerde patır patır sahaya bırakan bu arkadaşa laf etmeyecek miyiz? Lemina her stopere geçtiğinde bundan iyi oynuyor.

Avrupada gene iyi oynar ama. Maç seçiyor.

Devre arası iyi teklif gelirse vedalaşır Singoyu çekerim stopere

singo yerine gecmeli sene sonuda vedalasılmalı

Yazin Arabistana satilmali. Atletizim geriledigi an, defolara baya ortaya cikar sinyali veriyor bana. Burda dogru zamanda oyuncuya veda etmeliyiz. Yoksa 2 sene sonra baya söveriz gibi Sancheze.

Bazen beynini saha dışında bırakıyor. Bugün de öyleydi. Ortasahaya kadar gelip saçma sapan rakibe pas verip kontra yedirmesinden bıktım artık.

Digerlerinden daha kotu falan degildi defanstaki toplari hep kendisi tuttu/uzaklastirdi, sirf yari yedi diye cikartti hoca sonra takimin dengesi de bozuldu. Lemina bu yuzden stopere gecti orta saha direncimiz azaldi.

Bu sene çok kötü, ekstra bir olayı yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zeminde 2 luyindama ile oynarim ama bunla oynamam.hos 2019daki luyindama olamadı kimse.belki singo olacak

Digerlerinden daha kotu falan degildi defanstaki toplari hep kendisi tuttu/uzaklastirdi, sirf yari yedi diye cikartti hoca sonra takimin dengesi de bozuldu. Lemina bu yuzden stopere gecti orta saha direncimiz azaldi.
Ilkyariyi izlemedim ama dediğin doğru olabilir.lemina stopere geçtiğinde başka oyun izliyoruz ister istemez.cunku yerine koyacak adam yok

Defolup gidebilir. Birkaç mac yedek kalmalı.

Geri
Üst Alt