#6 Davinson Sánchez

Gitmesi söz konusu dahi olmamalı, adamın perf düşüşü sakatlık veya fiziksel düşüşle alakalı değil, laubalilikle alakalı.

Bir de geçen seneki gibi son düzlükte yine sorumluluk almasını ve öne çıkmasını bekliyorum.

Gitmesi söz konusu dahi olmamalı, adamın perf düşüşü sakatlık veya fiziksel düşüşle alakalı değil, laubalilikle alakalı.

Bir de geçen seneki gibi son düzlükte yine sorumluluk almasını ve öne çıkmasını bekliyorum.
Net öyle zaten anadolu maclarini takmamaya basladi

son 10 hafta osimhen/sane/sanchez üçlüsü turboya basar daha kontak açmadı

1771358207241.webp

Yediğimiz gollerde çok hatalıydı bana göre ama telafi edildi, lafım yok o yüzden daha.

juvenin attığı 2. golde delirmiş resmen ama en büyük hata sende kardeş be

Önde basarken orta sahaya kadar çıkıp orayı kapatıyor orada kesemezsede geriye koşup adama yetişiyor bir şekilde, ara sıra sakarlıkları var ama gidince cidden yeri çok çok zor dolacak.

Kendisinin Tottenham'daki gibi ligdeki konsantrasyon kaybını Muslera'nın yokluğuna bağlıyorum.

Muslera maç boyunca stoperlere sürekli bağırıp çağırıyordu, yönlendiriyordu ve yeri gelince fırçasını çekiyordu. Yani Sanchez'i oyunda tutuyordu. Muslera'nın o forsu vardı tabii, Fatih Terim'den sonra Florya'da bu kadar ağırlığı olan başka isim olmamıştır herhalde. Kıyıcı söylemişti, Muslera masaya oturmadan yemek başlamıyormuş.

Uğurcan her ne kadar lider karakterli bir oyuncu olsa da kalkıp Muslera gibi Sanchez'e Apokerim'e bağırıp çağırıp fırça çekebilecek bir konumda değil.

Juve macında yedıgımız ıkıncı golde yunus kadar kendısının de buyuk hatası vardı. Sonrasında çok ıyı ıynadı. Ancak her mac mutlaka bır ıkı pozısyon en az kafası baska yerde gıbı sahada dalgın hareketlerı can sıkıcı. Zaten bu dalgın halleri olmasa premier ligde izlemeye devam ederdik.

Bazen 1-2 hata yapıyor ama olmazsa olmaz bu adam olmadığı zaman zortluyoruz takımın defansı resmen panik haline dönüyor.

Geri
Üst Alt